Ons vir jou: Z-A kiest etnisch

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Zwarte racisten winnen verkiezingen Zuid-Afrika

De laatste stemmen moeten nog geteld worden, maar het resultaat van de parlementsverkiezingen in Zuid-Afrika wordt stilaan duidelijk.  De resultaten zijn bijzonder verontrustend en onheilspellend, en geven aan dat Zuid-Afrika verder zal afglijden in de ANC-chaos van moord, verkrachting en armoede – zoals al 20 jaar bezig is, sinds de blanken de macht uit handen gaven ten gunste van de ‘multiculturaliteit’.

Blanke linkse waarnemers hadden gehoopt dat het linkse ANC zou afgestraft worden voor zijn slechte beleid van de voorbije jaren, waarbij onkunde en corruptie hoogtij vierden, gesymboliseerd door de onbekwame Zuma die miljoenen uitgaf voor een protserig paleis.  Maar de zwarte bevolking van Zuid-Afrika stemt gewoon etnisch, en dus behaalde het ANC opnieuw een klinkende overwinning met een absolute meerderheid van meer dan 60%, naar goede Afrikaanse gewoonte geholpen met links en rechts wat fraude.  Er is dus geen enkele politieke stimulans om het beter te doen.

Wel integendeel: de verkiezingen werden een grote zege voor de zwarte racist Julius Malema, die uit het ANC werd gezet vanwege zijn linkse extremisme.  Die werd o.a. veroordeeld wegens het zingen van het lied ‘Kill the Boer’, een oproep om blanken te vermoorden.  Hij richtte de EFF op, de ‘economic freedom fighters’, die vanuit het niets meer dan een miljoen stemmen haalde en de derde partij van het land wordt.  Daarmee wordt het ANC stevig op links onder druk gezet om over te gaan tot onteigeningen naar Zimbabwaans model, een rampscenario voor de blanken dat op termijn de hele Zuid-Afrikaanse voedselbevoorrading bedreigt.

De grootste uitdager van het ANC is de DA, de Democratische Alliantie, en die doet het met 22% inderdaad niet slecht en beter dan voorheen.  De DA wordt ‘tactisch’ gesteund door vele Afrikaners, om zo het ANC tegen te houden, zeker op de Kaap.  Maar een bedreiging voor het ANC is de DA absoluut niet, en ook de hoop om een tweede provincie in handen te krijgen lijkt vervlogen.  Het ANC maakt immers gebruik van het ‘demografische wapen’: ten tijde van het apartheidsbestuur werd overbevolking strikt onder controle gehouden, maar zwarten die ANC stemmen wordt nu massaal toegelaten zich in sloppenwijken in de dunbevolkte Kaap te vestigen, waardoor het aantal ANC-stemmen toeneemt en de DA geneutraliseerd wordt.

Het Vrijheidsfront+, spreekbuis van de conservatieve Afrikaners, doet het goed met nu al bijna 160.000 stemmen, opnieuw een vooruitgang tegenover de vorige verkiezingen.  Het Vrijheidsfront+ verovert zichzelf aldus opnieuw een vaste plek als dé vertegenwoordiger van de Afrikaners.  Of de partij opnieuw een vice-ministerpost zal opnemen in een ANC-regering moet nog afgewacht worden.  De nieuwe rechts-nationalistische partij Front Nasionaal, opgericht kort voor de verkiezingen, haalt slechts 5000 stemmen en komt dus niet van de grond.

De verkiezingen bevestigen de vrees dat, na het wegvallen van Mandela als kalmerende factor, het zwarte racisme en extremisme toeneemt, waardoor het Zuid-Afrikaanse beleid bovenop de al bestaande racistische praktijken inzake aanwervingen en overheidsbanen nu nog agressiever anti-blank zal worden.  Want net als overal ter wereld is ‘multiculturalisme’ een illusie:  het wordt aanvankelijk gepresenteerd als ‘vreedzaam samenleven’, maar het leidt tot het onderdrukken, intimideren en verjagen van de blanken zodra die in de minderheid zijn gesteld.  Dat is in Zuid-Afrika niet anders dan in de steden van Europa en de VS.

Bron: Rechts-Actueel 09.05.2014

Nvdr: Wij hebben herhaaldelijk aandacht besteed aan de situatie in Z-A.  Indien U Golfbrekers en “Ons vir jou” intikt op Google, dan krijgt u een opsomming van de artikels, die we geplaatst hebben.  Dit filmpje van een ‘vraaggesprek’ door een televisiezender haalt het bloed onder onze nagels.  De stijl van de moderator is ons niet onbekend.  Hij onderbreekt Sunette Bridges en is vooringenomen.

‘Genocide?  Echt?  Ben u zeker?  Lokt u het niet uit?  Waar haalt u uw cijfers vandaan?  Denkt u niet dat met u met uw gezeur de tegenstellingen aanwakkert?  Ligt het niet aan uw perceptie?  Of aan uw vooringenomenheid?  Vindt u écht dat er sprake is van genocide?  Dat de aanvallen doelgericht op blanken gericht zijn? U bent destructief.’

13 gedachten over “Ons vir jou: Z-A kiest etnisch

 1. Een protserig paleis is in Afrika absoluut geen reden om een president af te straffen, wel integendeel: het is HUN paleis en HUN trots, en dat mag zoveel kosten als het wil.

 2. Hierna zijn er twee artikels verschenen op de webstek van Henry Makow, een canadese jood, en dus een bron boven alle verdenking. Dit geeft een ander beeld van wat er zich achter de schermen afspeelde en nog afspeelt.
  Onafgezien van het etnische aspect bij de verkiezingen, is er ook nog het kopen van stemmen via een gigantisch sociaal profitariaat. Hetzelfde systeem als bij ons ten andere. Het probleem van Zuid Afrika was de apartheid, die moest verdwijnen om een communistische dictatuur aan de macht te brengen die wel paste in de verborgen agenda van NWO. Mandela was dan ook gewoon een communistisch terrorist, in dienst van de “banksters-mafia’s” van Wallstreet en de City. (Karl Marx was hem ten andere al voorgegaan). Deze machtsovername was ten andere al lang gepland. Ik verwijs naar een voordracht in 1940 aan de Oxford University waar verwezen werd naar de geplande marxistische machtsovername in Europa en delen van Afrika. Deze voordracht werd gegeven door een jongeman!!! Het bleek te gaan om Harold Wilson de latere britse eerste minister.(bron: Regeren vanuit het duister – pag. 42-43 -Jim Marrs.)
  Gezien wat voorafgaat, is het voortdurende gezaag over deze apartheid, dan ook één van de grootste leugens van de eeuw, waarmee we dagelijks rond de oren worden geslagen. De waarheid hierover moet ten allen prijze verborgen worden gehouden. Dit verklaart dan ook de houding van de moderator in het voormelde vraaggesprek. Voor het overige verwijs ik naar de hierna volgende teksten.

  http://henrymakow.com/luciferian_whites_still_hold_p.html
  http://henrymakow.com/south_africa_finding_happiness.html

 3. Heerlijk toch, al die complottheorien? Vlg het VB zal Dutroux er ook wel voor iets tussen gezeten hebben…

 4. “Ellende troef” (!) … niet alleen in Zuidafrika, maar eveneens in dit onland dat bestuurd wordt door vermolmde houten koppen.
  Zie maar eens wat er VANDAAG geschreven werd op de site van “het Nieuwsblad” inzake een statement van n-va kopstuk “jan hesp”: “Wie voortaan nog lànger dan drie jaar werkloos is, zal éérst…zijn SPAARBOEKJE moeten aanspreken, en/of…
  zijn HUIS VERKOPEN alvorens nog geldelijke steun te trekken.”
  ———————————————————————————–
  Tja, “werkloos”… alsof er (voldoende) WERK is in dit onland.
  Dagelijks leest & hoort men in de media over SLUITINGEN of VERHUIZINGEN naar een ànder land wegens de hoge fiscale druk in de mesthoop “b”. 🙁
  Met de n-va aan de macht zullen de autochtone weklozen de éérste besparingsslachtoffers zijn, terwijl… de honderdduizenden nievanhieren importproducten reeds làng kunnen profiteren van het lààtste restje vetoogjes op onze waterige soep; en dàt allemaal… ZONDER ENIGE TEGENPRESTATIE van hunnertwege…
  “Viva de n-va” ?… AMMEHOELA verdomme. 🙁

  • Inderdaad, Victor, je haalt de woorden uit onze mond. Iedereen moet aan de bedelstaf. Komt erbij dat de Marokkanen en andere verrijkers in hun thuisland wel eigendommen kunnen hebben zonder dat er hier een haan naar kraait. Er worden immers geen gegevens uitgewisseld. Maar kinderen declareren, dat kan wel, zonder enige controle of die kinderen wel toegedicht kunnen worden aan de aanvrager, of zelfs maar bestaan.
   Wat kunnen we doen? Onroerend goed werd nog altijd beschouwd als een veilige belegging. Spaarcenten op de bank brengen niets op en de vliegertjes die de EU oplaat om dat geld te confisceren (… te herbeleggen… ) beloven niet veel goeds. Er wordt met het idee gespeeld de huuropbrengsten meer te gaan belasten, jonge gezinnen zouden de aftrek van de woonbonus (intresten hypothecair krediet) kunnen kwijt spelen en nu doet de N-VA er nog een schepje bovenop. En dan durven die nog beweren dat ze een ‘sociaal’ programma hebben!

 5. Het dramische is wij hebben inderdaad een stok achter de deur om zoveel onrechtvaardigheden te bestrijden ! De anderen , de correcten hebben een geweer achter de deur !

 6. In D noemt dat Hartz IV en daar mag je ook geen huis of grond bezitten.

  • De Duitsers kunnen evenmin als wij of de Nederlanders controleren wat ze in hun land van herkomst hebben.

 7. Nederland en Vlaanderen zijn geen immigratie landen. Te weinig ruimte.
  Amerika was dat van natuur wel. Ruimte zat. Noch de Nederlanders, Duitsers, Vlamingen, Ieren haalden het in hun hoofd de oorspronkelijke bevolking voor een groot deel uit te moorden en in reservaten te plaatsen. De Engelsen deden dit wel.

  Australië en Nieuw-Zeeland zijn van natuur immigratie landen. De Engelsen ook hier moorden ze de oorspronkelijke bevolking voor een groot deel uit en plaatste ze in reservaten.
  Hetzelfde in Kenia waar ze de Masaï in reservaten staken.

  Zuid-Afrika was van natuur een immigratie land. Ruimte zat.
  Volgens de studie van Colenbrander kwamen in de Kaap, sinds de landing van Van Riebeek in 1652 tot het inpalmen van de Kaap in 1807 door de Engelsen, uit :
  de Nederlanden : 842 mannen en 94 vrouwen
  Duitsland : 529 mannen en 413 vrouwen
  Frankrijk : 86 mannen en 68 vrouwen
  daarnaast enkele van andere herkomst.

  Naar zijn berekening waren er in het jaar 1806, 25.000
  inwoners waarvan :
  12.597 van Nederlandse oorsprong of iets meer dan 50%
  6.614 van Duitse oorsprong of 27%
  4.322 van Franse oorsprong of iets meer dan 17%
  zodat andere nationaliteiten met ca 6% vertegenwoordigd waren, waarbij de inheemsen (Bosjesmannen) 1% uitmaakten.

  Het was een boerenbevolking geïnteresseerd in de landbouw, hun oogst en hun vee. Niet in goud noch diamanten noch andere mineralen.
  Dan werd bij toeval diamant gevonden en de Engelsen waren plots in het land geïnteresserd, stroomden massaal toe, eisten het gebied op en troffen allerlei maatregelen tegen de boeren, zodat deze het gebied verlieten en met de ossenwagen-trek verder het land introkken tot ze duizenden kilometer verder aan Bloedrivier tegen de Zoeloe stammen stootten.
  Piet Retief maakte met de Zoeloe koning een overeenkomst over het gebied waarover de boeren mochten beschikken. De Zoeloe kreeg het land betaald en stond erop dat beide culturen gescheiden zouden leven. Jullie daar, wij hier! Apartheid was geboren!
  De boeren haalden het niet in hun hoofd om de inheemse bevolking ui te moorden, naar het voorbeeld van de Engelsen in Amerika en Australië.

  Wat de Engelsen tegenover de boeren in Zuid-Afrika deden is ons hopelijk allen bekend. Het is het enige immigratie land waar BLANKEN DOOR BLANKEN WERDEN VERMOORD!!!

  Door de welvaart in het land stroomden de zwa

 8. te vroeg afgedrukt, was nog niet klaar.

  door de welvaart in het land stroomden de zwarten uit de buurlanden, in de 20ste eeuw, eveneens massaal toe. Zo massaal dat de grenzen extra bewaakt moesten worden. Met als gevolg dat zij de Zoeloe’s begonnen uit te moorden o.a door ze te verbranden in autobanden.

 9. Kunt ge u al inbeelden dat je 40 jaar werkt en nog geen 65 bent. Ik ga er van uit dat ik tot mijn 65 zal moeten werken, niettegenstaande ik al 40 werkjaren op de teller heb staan, met daarbij nog bovenop 4 jaar leercontract. Ik word werkloos op mijn 60ste , kan niet meer aan werk geraken. Op mijn 63ste moet ik dan ons appartementje verkopen waar we samen heel ons leven voor gewerkt hebben. Ik moet huishuur gaan betalen 600 à 750 € zijn geen uitzonderlijke bedragen. Eten, drinken, energie. Auto moet buiten dan, ook internet en TV. De laatste jaren van ons leven puzzelen om rond te komen. En dit allemaal terwijl het hier vol zit met Niet Van Hieren (zie ook bij Fikken) die heel ons sociaal stelsel leeggeplunderd hebben, en nog steeds blijven plunderen. Dan spreek ik hier alleen nog maar over mezelf, maar tegen die tijd ben ik zeker geen alleenstaand geval. Waar hebben onze grootouders, ouders, en wij zelf dan voor gewerkt??? Hopelijk kan Brasschaatse villabewoner Jambon mij dit eens haarfijn komen uitleggen. En toen? bleef het stil, mijnheer is “verkeerd begrepen”. Ja, dag Jan.

 10. Ek het dit al voorheen gesê, en ek herhaal dit graag weer: “Die Afrikaner (of Boer, as u wil) se grootste vyand was nog altyd die leuen.”
  Ek is bly dat Anna Bijns die aanhaling oor demografie gemaak het. In seker elke Engelstalige land buite Engeland het die Engelse teen die plaaslike bevolking oorlog gemaak. Die Engelse is van nature rowers en gierigaards. Die Aborininees in Australië, die Maori’s in Nieu-Zeeland, die Europeërs en die Zoeloes en die Xhosas in Suid-Afrika, die Indiane in die VSA, die Indiane in Kanada, die Iere in Ierland, die Skotte in Skotland, noem maar op, orals wou die Engelse baas wees en die alleen-eienaar van eiendomme en minerale wees. In al die gevalle moes die plaaslike bevolking met geweld onderwerp word, of uitgewis word.
  Vandat die Engelse die eerste keer kontak met die Boere gehad het, was leuens vertel oor die Boere hul nasionale sport. Vir meer as 300 jaar al lieg die Engelse oor die Afrikaner/Boerevolk, en dit hou onverpoos aan.
  Die Boere van destyds wou slegs boer wees (veehouder, landbouer, voedselprodusent). Dit is die Engelse (en die Hoggenheimers) wat ons land en ons minerale wou besit, en dit is die Engelse wat wou oorlog maak. Omdat die Boere (wat nie eers opgeleide soldate was nie) teen ‘n oormag van 300% goed opgeleide Britse soldate moes veg, het hulle die tweede Vryheidsoorlog verloor, maar eers nadat die Engelse 27 000 ongewapende vroue en kinders vermoor het.
  Die Engelse is jaloers op die Afrikanervolk, dit is waarom hulle vir 300 jaar al leuens oor Suid-Afrika en sy mense vertel.
  Dit is die NWO (waarvan die Engelse en die Hoggenheimers deel is) wat nog steeds nie met hul leuens kan stop nie, wat nou ons klein volkie van 3-miljoen wil uitwis.
  Aan die een kant is dit jammer dat Suid-Afrika nie in Europa was nie, want dan kon die Afrikaners en die Nederlandstaliges mekaar makliker en vinniger gehelp het. Afrikaners wat met uitwissing (genocide) gedreig word, kon dan makliker na die Laaglande gevlug het. En, indien die instroming van die Arabiere en Moslems na die Laaglande ‘n ernstige probleem word, kon die Nederlanders en Vlaminge na die Noordwes-Kaap gevlug het. Aangesien dié twee Nederlandstalige stamvolke so ver (sowat 11 000 km) van Suid-Afrika lê, is dit moeilik om sommer net te vlug.
  Dit (die groot afstande) is nogtans nie genoeg rede waarom Afrikaners/Boere, en Nederlanders/Vlaminge, nie met mekaar kan saamwerk nie.
  Regses in die laaglande kan permanente kantore op ORANIA, en in KAAPSTAD en PRETORIA open. Al is Afrikanerland nog nie onafhanklik nie, en onderworpe aan die land (Republiek van Suid-Afrika) se wette en regulasies, kan die Nederlandstalige verteenwoordigers as nie-amptelike ambassadeurs optree.
  Net so, behoort verteenwoordigers uit regse geledere uit genoemde 3 plekke in Suid-Afrika, ambassadeurs na Brussel, Antwerpen, Amsterdam en Den Haag te stuur.
  As die amptelike organe, soos die Volksraad en die Vryheidsfront Plus, nie hul goedkeuring, of samewerking wil gee nie, moet ons dit sonder hulle doen (maar ek glo hulle sal my voorstel in ‘n positiewe lig sien).
  * Ek weet nie wat die houding van ons vriende in Europa sal wees nie, maar in Suid-Afrika gebeur dinge altyd verskriklik stadig. Wanneer ‘n misdadiger ‘n moord wil pleeg, vra hy nie of hy die moord nog in hierdie jaar, of miskien oor 50 jaar, sal pleeg nie. Nee, hy doen dit dadelik. As die regses in Suid-Afrika iets wil doen, moet dit eers deur “die regte kanale” gaan. En, as die “regte” mense dit almal bespreek het, en dit deur die “regte kanale” gegaan het, is daar 50 jaar verstreke.

Reacties zijn gesloten.