Trage wegen…

… trage politici

Overkapping‘.  Het is een en al ‘overkapping’.  Op de tv, op de radio, in de kranten, in de debatten, bij de overkapte moslim madammen,  bij de kapper, tegen extreem-rechts… ‘Overkapping‘ als oplossing voor alle onheil, of het nu kan of niet.  Alsof daarmee de verkeersproblemen in en rond Antwerpen opgelost zijn.  Als ze nog lang wachten wordt de overkapte Antwerpse Ring ineens een overkapte parking.

Vier jaar geleden liet Hilde Crevits weten dat zij de overkapping van de A12 in Boom zou laten onderzoeken.  Allicht van een andere – kleinere – dimensie dan de Antwerpse Ring.  Van een overkapping is er nog steeds geen spoor.  Hallo, Vlaamse Regering, komt er nog iets van?

3 gedachten over “Trage wegen…

  1. Overkapping van wegen ?!! omwille van de gezondheid . Dat is nu iets wat ik met de beste wil van de wereld niet kan begrijpen .Wat gebeurt er met de uitlaatgassen ? of moeten we een auto besturen met een gasmasker als we onder die overkapping rijden . Het is totale onzin . Het beste bewijs krijg je van een moslima met burka , dat is ook een soort overkapping . Ge moet haar maar eens vragen hoe gezellig het is als zij er “ene laat vliegen” !

    • Rene,
      In Boston hebben ze dat ook gedaan. De uitlaatgassen worden afgezogen door enorme installaties. Wat dat aan energie gaat kosten vertellen ze er niet bewust bij. Het sluiten van kerncentrales zou dan wel eens in het gedrang kunnen komen.

  2. Ik veronderstel dat de uitlaatgassen opgevangen worden en naar een bos geleid, alwaar ze volgens de formule CO2+zonlicht omgezet worden in bladgroen en hout, wat binnen 1 miljoen jaar weer aardolie zal geworden zijn.

Reacties zijn gesloten.