Europadag (2)

Voilà, we hebben het beloofd dat we lief zouden zijn vandaag.  Niet dat we hier een ovatie aan de EU willen schrijven.  Er lopen nochtans zo’n zotten eurofielen rond.  Ze zijn ons gezaag en gekritiseer beu.  En die gaan in het verweer door hun EU-aanhankelijkheid te tonen met een oproep om “uit de kast te komen”. 

Zouden we durven veronderstellen dat eurofielen uitsluitend in het beroemde holebi-meubelstuk te vinden zijn?  Neen, dat durven en willen we niet, want het zou de waarheid geweld aandoen.  We kennen nogal wat EU-bonzen die de ‘normale’ seksbeleving niet ongenegen zijn… zelfs ‘uitbundig’ genegen zijn.  Nietwaar mijnheer …?

We dwalen af. Bijna hadden we onze belofte verbroken.  Het mag niet.  Niet vandaag.  Dus terug naar het uitgangspunt, de liefdesverklaring aan het onvolprezen EU-regime.  Het initiatief kwam van onze noorderburen.  Acht BN’s (bekende Nederlanders) onder leiding van GroenLinks-Kamerlid Jesse Klaver hebben een liefdesverklaring aan Europa opgesteld en ze roepen de mensen op om de onlineverklaring ook te ondertekenen. En ze geven als boodschap mee: ”Onze liefde voor Europa is niet blind. Blind, dat zijn de politici en opiniemakers die Europa zwart maken”.

Wij zijn dus ‘blind’.  De EUSSR is ‘doof’  Het liefst zag die ons ‘stom’. 

Verhef uw stem op 25 mei!

2 gedachten over “Europadag (2)

  1. De EU is als het Eurovisiefestival: veel geblaat, weinig wol. De homo die dit jaar gewonnen heeft, kan wsl niet eens zingen, vandaar zijn barslechte playbackvertoning. Dat de hoogmis van de kitsch niet alleen voor en door homo’s is, maar ook nog eens vooral door homo’s en hun aanbidders wordt bekeken bewijst de uitslag.

Reacties zijn gesloten.