Ter attentie van de heren Verhofstadt, Bonte en consoorten

fly2Bij Filip Dewinter is het meestal de nagel op de kop. Deze keer is het toch even schrikken. Wat we nu meemaken is echt niet alledaags. Hij licht een tipje van de sluier op van hoe het er binnen afzienbare tijd gaat uitzien. En dat zal niet fraai zijn.

Een zeker parlementslid, een SPa-er natuurlijk, prijst de moed van de jongeren, die samen met de Al-Quaedatroepen vechten tegen het Syrische leger. Mijnheer Ahidar heeft het in het bijzonder over het zoontje van de Molenbeekse sjeik, Rahman. De sjeik heeft al één en ander op zijn kerfstok. Nu pronkt hij samen met zoonlief op Facebook, geweer in aanslag. Dat is dan ons nieuw soort parlementsleden waarvoor ons bloedeigen parlementslid Bert Anciaux (ook SPa–rood natuurlijk) het opneemt.

Mijnheer Anciaux gaat, zoals u waarschijnlijk al vernam, een wetsvoorstel indienen om over praktijken als die van de heer Rahman te zwijgen. Dat zou kunnen aanzetten tot haat, begrijpt u? Maar intussen vindt onze vriend Rahman het normaal dat zoonlief ginds in Syrië naast de vrienden van Balcacem een militaire opleiding geniet. Maar wat als de zoon van de sjeik hier terug in zijn vaderland komt nestelen? De heer Bonte, ook een socialist, is zeer verbolgen en eveneens geschrokken. Ook vanuit Vilvoorde waar de heer Hans de lakens uitdeelt, zijn dergelijke strijders voor Allah vertrokken. Daar zit de heer Bonte zéér mee verveeld. Hij hoop écht dat deze mensen niet, zoals de heer Verhofstadt vraagt, zullen bewapend worden. Wij ook Hans, wij ook!  De heer Hans Bonte hoopt zelfs nog meer. Hij hoopt dat de passende maatregelen worden genomen en dat er keihard wordt opgetreden tegen die gasten.

Wij ook Hans, maar dat hopen wij al véél langer. En wat wij nù écht hopen is dat de partaai die deze lieverds al jaaaren pampert, eindelijk eens een voorstel tot terugkeer i.p.v. een muilkorfwet à la Anciaux gaat indienen. Op de steun van Filip Dewinter en zijn voltallige partij kan u vast en zeker rekenen.

Maar wat met een parlementslid die er openlijk voor uitkomt dat hij zulke jongeren moedige gasten vindt, mijnheer Bonte? Wat moeten we daarmee? Dat belooft voor de toekomst als nog meer van die soort onze parlementen komt bezetten. We vragen om te beginnen, in elk geval aan de heer Verhofstadt, om deze mensen niet te bewapenen en aan de voltallige regering om de heer Rahman uit zijn parlementaire zetel te schoppen.

De vlieg

http://www.filipdewinter.be/sp-a-parlementslid-fouad-ahidar-brussels-parlementslid-of-islamitisch-krijger    

3 gedachten over “Ter attentie van de heren Verhofstadt, Bonte en consoorten

 1. Die dikzak met z’n blozende appelkop had beter ook zijn zoon vervoegd om mee te gaan strijden in Syrië, maar dààrvoor is hij wel tè laf… alhoewel iederéén, hetzij groot als klein, dik of dun, oud of jong, een haan van een wapen kan overhalen, zwicht die Ahidar wel om z’n dikke pens te wagen in de strijd “om a*****’s wil”
  Nog nooit heeft er één mosselslim zich afgevraagd WAT a***** ervan denkt dat een deel van zijn “schepselen”, een ànder deel van kant maakt… men kàn natuurlijk z’n verstand niet gebruiken indien men er géén heeft.

 2. och ! vechten hier vechten daar , miserie , crisis , correcte poenscheppers , SPa (allah) , vreemdeling in eigen land , corruptie , Euroramp . We lezen het dagelijks in Golfbrekers of gedeeltelijk in de partijbrochures of wel eens correcte kranten genoemd. Het zal allemaal vlug beteren nu we een nieuwe paus hebben Ale Loei-a. Inderdaad , Franciscus nr1 Ik schrijf dit in Golfbrekers als kennisgeving voor diegene onder U die het nog niet zouden weten !

 3. Veel optimisme in dat artikeltje ! Wie zegt dat die Strij-Ters gaan terugkomen ? Zou Rahman de zeik van Molenbeek niet fier zijn op zijn zoon als marktkramer, heu martelaar ! Hoe geraken die ginder , met Jet air, Thomas Cook , als tourist zonneklopper. Ik zou niet weten hoe ik daar moet geraken , of bestaan er ondergrondse kanalen waar de Staatsonveiligheid niets van afweet. Hun Koran met alles erop en eraan kan mij gestolen worden , wat ik echter wel weet , er staat duidelijk in een van hun versjes . Gij zult geen andere Moslim doden ,tenzij per ongeluk….. en…. ze doen niks anders!

Reacties zijn gesloten.