Syrië: kannibalisme. Hierbij zijn wij sprakeloos…

Als u denkt dat de getoonde beelden van de gifgasaanval van 21 augustus niet kunnen overtroffen worden, dan moet u dit zien.  Er circuleren talrijke video’s op het internet waarbij mensonwaardige toestanden en wreedheden telkens in een hogere versnelling schakelen.  We kunnen en willen ze niet allemaal plaatsen.  Ook wij zijn intussen murw voor al het geweld.  Maar bij de ingesloten clip zijn wij sprakeloos.  Hier heeft de mens alle menselijkheid verloren.  Hier is een wezen zonder ziel.  We noemen het geen beest, want dat zou de dieren beledigen.  We geven de vertaling van de oproep van de presentator weer in cursief-blauw. 

Dit filmpje van The Blaze toont hoe de ‘rebellen’, gesteund door het Westen, omgaan met gedode tegenstanders.  De presentator Glenn Beck waarschuwt:

“Zowel Republikeinen als Democraten slepen ons mee in een volgende oorlog.  Ze trekken u mee naar het Midden-Oosten.  Opnieuw.  15% (van de Amerikaanse bevolking) vindt dit een goed idee.   11% vindt dat we wapens naar de Syriërs moeten sturen. Maar deze cijfers zullen lager zijn als u deze video naar uw vrienden stuurt.  Ik wil u waarschuwen voor de inhoud, maar stuur het door.  In beeld commandant Abu Sakhar die net een Syrisch soldaat gedood heeft.  Hij snijdt dienst borstkas open en haalt er zijn hart en lever uit.  Om duidelijk te maken wat er gaat gebeuren met zijn vijanden… eet hij het!

De dode soldaat op de grond is de vijand van de man die we nu bewapenen.  Deze president én de Republikeinen, de democraten en de republikeinen – de progressieve –  vertrouwen deze krankzinnige terrorist wapens toe en tegelijkertijd willen deze mensen u uw wapens afpakken.  Omdat ze u niet vertrouwen. Dit is een serieuze waarschuwing dat we ons aan de verkeerde kant bevinden want zelfs Poetin klinkt verstandig in vergelijking met de democraten en de progressieve republikeinen in Washington, onze president inbegrepen.  Luister naar Poetin hierover: ‘We kunnen toch niet degenen steunen die hun vijanden doden en vervolgens hun organen opeten… En dit wordt allemaal gefilmd. Wilt u deze mensen steunen?’

Amerika, ik smeek je.  Als Poetin de vraag stelt aan Amerika, of ze echt wapens willen geven aan deze mensen, die het hart en lever uit hun vijand snijden om ze vervolgens op te eten,… We moeten stoppen met tussen te komen.  We moeten hen in Washington doen stoppen.  De oorlog is in het Midden-Oosten. En dat is erg.  Ze gaan elkaar afmaken.  Laat ze.  Laat hen elkaar doden.  We zullen dit niet overleven.  Stop de spelletjes tussen democraten en republikeinen.  Onze kinderen staan hierbij op het spel.” 

Niet voor gevoelige kijkers.  Daarom plaatsen we een directe verwijzing naar de video, zodat u er niet onmiddellijk mee geconfronteerd wordt.

Klik op http://vimeo.com/73790527

Bron: http://www.theblaze.com, NTEB Newsdesk

Floriaan Terbeke

 

1 gedachte op “Syrië: kannibalisme. Hierbij zijn wij sprakeloos…

  1. Hun knappe profeet Mohamed was een kinderverkrachter , massamoordenaar maar of hij ook een kanibaal zou zijn , daar heb ik nog niets over gehoord . Ze moeten hun Koran een beetje aanpassen , om ze te verontschuldigen . Wat gaat de reactie zijn van onze meest correcten , indien onze vijand-smullende Vlaamsche bruin getinte jongens terugkeren na hun nobele bijdrage voor de vrede . Hoogstwaarschijnlijk riskeren zij een GAS boete als bewezen word dat zij een vijand , hebben opgepeuzeld. Knap volk , knappe cultuur , knappe godsdienst . Leve de Islam !! excuseer ik moet gaan kotsen ! Geef mij maar deezeke-zoete minneke !

Reacties zijn gesloten.