Stop discriminatie van rechtse studenten

Een open brief aan UGent-rector Anne De Paepe: “Stop de discriminatie”

Rechtse studenten worden aan de UGent systematisch geweigerd op publieke debatten en lezingen van de Actief Linkse Studenten (ALS). Het universitaire bestuur wil voorlopig geen actie ondernemen. Het KVHV-Gent schrijft een open brief aan rector Anne De Paepe.

Lees verder…

 

8 gedachten over “Stop discriminatie van rechtse studenten

 1. Natuurlijk , ze hebben schrik voor hun “groote” gelijk dat bij een discussie binnen de kortste keren van de tafel wordt geveegd . Hun mooie sprookjesachtige toekomstvisie waar wit , geel , half gebakken en aangebrande huidskleurige burgers en burgeressen in perfecte hamonie en verdraagzaamheid samenleven . De Imam kust de voeten van een kruisbeeld en de priester roept op , tot het gebed , vanuit zijn kerktoren . Rechtse studenten vertegenwoordigen de realiteit en geloven niet in sprookjes . Bovendien beschikken zij over harde argumenten om hun stellingen te bewijzen , zoals VB onze huidige toestand reeds Jaren geleden kon voorspellen .

 2. Rechtse studenten, ik wist niet eens dat het bestond. Het is zoiets als conservatieve kunstenaars of journalisten.

  • Jawel hoor. Wil je echter niet dat je carrière voortijdig genekt wordt dan loop je er best niet mee te koop. Ik weet er alles van.

 3. Vandaag vond ik een uitspraak van Edith Starr Miller geschreven in 1932. Ik heb alleen de Engelstalige versie :
  She wrote in 1932:
  “Today, most of the good people are afraid to be good. They strive to be broadminded and tolerant ! It is fashionable to be tolerant — but mostly tolerant of evil — and this new code has reached the proportions of demanding intolerance of good.” –
  Alhoewel deze uitspraak werd gedaan in 1932, is deze vandaag meer dan brandend actueel.

  • Als ik het goed heb begrepen zijn de socialisten de enige goeden onder ons , want ze zijn niet bang om “goed” te zijn , ruimdenkend en tolerant . Nu begrijp ik waarom VB en zijn sympathisanten worden tegengewerkt . Wij zijn geen “goei” , wij zijn ” slecht ” !

  • Net zoals hier, is het publiek toch vooral een mannenzaak, mss een beetje jonger als de Pegida-manifestanten

Reacties zijn gesloten.