Ster boven de kerststal wordt vervangen door halve maan

In 't verzet Kerstmis STOP7Nu worden zelfs de kerstmarkten geïslamiseerd.

In Rüdesheim kunnen moslims van de Ahmadiyya-sekte daar via een infokraampje  hun islam propaganda de boodschap van de  vrede verdelen.

De vijanden van christenen mogen tussen de kerststalletjes voor hun oorlogsideologie reclame maken.  Een duidelijkere illustratie van de christelijke overgave aan de islam is niet denkbaar.

Am Islam-Infostand der muslimischen Ahmadiyya-Gemeinde auf dem Rüdesheimer Weihnachtsmarkt scheiden sich die Geister. Foto: RMB/Heinz Margielsky

untergang-2b

kreuz-brechen-2In Rüdesheim heeft men het niet meer over kerstmis, maar wel over een ‘kerstmarkt der naties’ met een wereldopen blik want de stad Rüdesheim leeft tenslotte ook van mensen met verschillende culturen en geloofsovertuigingen, die als toerist het kerstgevoel met Glühwein en Bratwurst willen beleven.

Weer iets geleerd vandaag.  Ze staan in Afghanistan, Marokko, Algerije, Egypte, Pakistan, Saoedi-Arabië en alle andere vredelievende Prachtlanden te trappelen om een toeristenvisum te kopen én een Verhoeven rondreis naar de prachtige kerstmarkten te boeken.

Lees meer in het Duits bij de Wiesbadener Kurier

 

 

5 gedachten over “Ster boven de kerststal wordt vervangen door halve maan

 1. In Rüdesheim is er toch tenminste één straatje waar men gèèn
  mosselslims zal aantreffen: de Drosselgasse. (bekend bij de genieters van Moezelwijn… het is zooo smal dat men, al waggelend, steeds tegen een muur aanloopt) 😉

  • Fikken, in de Drosselgasse wordt Rheinwein geschonken….
   Rüdesheim am………………………Rhein!

 2. In plaats van Merkel zijn het nu de muzelmannen die zeggen: “Wir schaffen das!”
  Duitse christen, anders- en niet-gelovigen , de “ongelovigen” in de ogen van de volgelingen van de profeet, sollen es nie länger schaffen! Aanpassen aan de ware leer of endlösung.

 3. Het is wachten op drie rechtse wijzen . Op de Paus moeten we niet rekenen , die kan niet ophouden met de voeten en de kloten te kussen van de Islam concurrentie

 4. De Turken zijn van plan Europa dagelijks met 3.000 “migranten” te overstromen – Griekenland bereidt zich voor op een oorlog met Turkije.
  De Griekse geheime dienst heeft laten weten dat de Turkse regering van plan is om dagelijks aan 3.000 “migranten” toe te staan haar kusten in richting Griekenland te verlaten. De gedetailleerde plannen, die gepubliceerd werden in de Griekse krant “Proto Thema” volgden op de dreiging van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, die dreigde het continent met “migranten” te overstromen mochten de toetredingsgesprekken met het land gestopt worden.
  Meer (met bruggetje naar de Griekse krant “Proto Thema):
  https://ejbron.wordpress.com/2016/11/30/de-turken-zijn-van-plan-europa-dagelijks-met-3-000-migranten-te-overstromen-griekenland-bereidt-zich-voor-op-een-oorlog-met-turkije/

Reacties zijn gesloten.