5 gedachten over “Stefaan Sintobin vreest de komst van Junglenaars

 1. Volgens mij zijn er Gutmenschen en groene kikkers genoeg om die arme bloeikes in huis te nemen en hun bij het slapengaan warm toe te stoppen

 2. dat de terechte bezorgdheid van de heer Sintobin net niet weggelachen wordt door softie Landuyt, en door een zwalpende paling Vanvolcem,
  rechtvaardigt voor 100% dat De Redactie van Golfbrekers dit in de rubriek “waanzin” onderbrengt.

  Inderdaad in Zeebrugge zijn we al wat gewend, ik heb het meermaals gemeld, de illegalen in strakke nieuwe sportieve pakjes zwermen ongestoord rond, in het dorp, op de tram (ticketje gekocht mensen ? o neen zulle) en de simpele van geest, herder van de katholieke kerk, heeft meer over voor die profiteurs dan voor de noodlijdende lokale bevolking. Hallucinant.

  En de arm van de wet doet niks. En het Parket doet niks, En de rechtbanken doen niks. Ze keken ernaar.

  • Maar wij doen wel iets , wij schrijven reacties om ons ongenoegen te uiten . Wij schrijven wat het grootste deel van onze bevolking denkt.
   Beste , je denkt toch niet dat dit circus zal blijven duren

  • Even opmerken dat Sintobin samen met vele andere Vlaams Blok/Belang mandatarissen (waar ik ook 14 jaar deel van uitmaakte) reeds meer dan 30 jaar hebben gewaarschuwd voor wat op ons zou afkomen. Reeds meer dan 30 jaar geef ik ook mijn stem aan de partij. Zoals Rene schrijft “dit circus zal niet blijven duren”.

 3. Ik er volkomen mee eens dat onze pedofielen, onze lustige weduwen en sex-verslaafden, deze bronstige jongeren willen beschermen; maar dan liefst op hun kosten.

Reacties zijn gesloten.