Sprekende pop maakt moslims boos

storybildTerroristenpoppen maken moslims boos

De papierfabrikant Noble Works uit New Jersey heeft met een reeks verjaardagskaarten, voorzien van “explosieve” motieven, de moslim burgerrechenactivisten op hun gevoelige tenen getrapt.  De kaart “Amina” wordt volgens wens voorzien van een eigen spreuk.  Zoals bv. “Ze zal je tot de dood liefhebben” of “Hopelijk wordt je verjaardag een echte knaller”.  Zulke spreuken kan de hoofddoek dragende Amina uiten als men aan een klein koordje trekt.  In Chicago worden de wenskaarten vlotjes verkocht; in sommige winkels zijn ze zelfs uitverkocht.
Ahmed Rehab, voorzitter van de Chicago Raad voor Amerikaans-islamitische relaties, vindt er het zijne van: een kinderspeeltuig als terrorist voorstellen zou de schadelijke vooroordelen tegenover moslims aanwakkeren.  Hoe durven ze: moslims met terroristen op één lijn plaatsen?
De producent heeft totaal geen begrip voor de reactie.  Het is toch gewoon een grapje, helemaal niet ernstig of racistisch bedoeld!

Bron: 20 Min. online

Of zulke kaart met pop van goede smaak getuigt, willen we betwijfelen, maar het speelgoed van moslim kinderen in bv. de Gazastrook (deze foto van een 12 en 14-jarige op kamp) zijn van een ander kaliber.

Ahmed, 14, and Ahmed, 12, at a training camp in Gaza City.FTB

1 gedachte op “Sprekende pop maakt moslims boos

  1. Onze woestijnvrienden worden altijd kwaad , boos of voelen zich gekwetst . Ik durf er voor wedden , als ge bij wijze van grap , onverwacht aan een iman zijne baard begint te sleuren ,hij een verwrongen smoel trekt van koleire. Dat komt omdat bij de moslims het woordje humor totaal onbekend is . Altijd even ernstig , niet over de gave beschikken om te relativeren , vermoedelijk naar het beeld van hunne profeet die blijkbaar ook geen moppentapper was . Die triestige levenswandel , tot de poorten van het Allah paradijs open gaan , heeft zijn oorzaak in hunne achterlijke cultuur. Je hoeft geen bekend filosoof te zijn om tot die vaststelling te komen. Dank zij het vrije westers denken , de technologie het bewijsmateriaal dat de wetenschap leverde op tal van vragen wordt door die achterlijken gewoon van tafel geveegd. Ze geloven enkel en alleen wat er in de Koran staat , geschreven door een oude middeleeuwse fosiele vent die toevallig ook geen varkensvlees luste. Als ge bedenkt dat er moslimgeleerden rondlopen die beweren dat de aarde plat is , kan niemand het mij kwalijk nemen , dat ik heel hunne cultuur achterlijk en onozel vind !

Reacties zijn gesloten.