Soylent Green 2.0

U herinnert zich de film Soylent Green? Het is een dystopische sciencefictionfilm uit 1973 die u verplaatst naar het jaar 2022, een tijd van euthanasie en kannibalisme. Het verhaal begint als volgt:

“Het is het jaar 2022 en New York is met 40 miljoen inwoners zwaar overbevolkt. Voedsel als groente, vlees en fruit zijn schaars en extreem duur, evenals luxe producten zoals zeep en schoon warm water. Het overgrote deel van de bevolking is arm en eet alleen in fabrieken gemaakte soylent, gemaakt door ‘Soylent Incorporated’. Soylent bestaat in de vormen rood, geel en – het zeldzame want kwalitatief beste – groen. Het is smaak- en geurloos, in oplopende mate voedzaam en wordt verkocht als kleine vierkante wafeltjes.”

Twee fragmenten:

Volgens wetenschappers is de klimaatverandering verantwoordelijk voor een wereldwijd voedingsmiddelentekort, een catastrofe, waardoor enkele wetenschappers een gedurfd voorstel lanceren om alternatieven voor de traditionele voedingsmiddelen voor te stellen. Meestal gaat het om proteïnerijke gewassen of vlees uit het laboratorium. Anderen stellen voor insecten te eten. Een Zweedse wetenschapper gaat nog eens stapje verder: kannibalisme, zo schreef Kristin Houser in futurism.com.

Tijdens de Zweedse gastronomietop van 2019 hield prof. Magnus Söderlund, verbonden aan de Stockholm School of Economics, een lezing met de titel “Kunt u zich voorstellen mensenvlees te eten?” Söderlund vindt nl. dat door de klimaatverandering de mensen wel gedwongen zullen zijn levensmiddelen te proberen die ze normaal niet in overweging zouden nemen, zoals huisdieren, insecten en het gróte taboe: mensenvlees.

Kristin Houser:

“Gelukkig probeert Söderlund niet mensen aan te moedigen anderen te vermoorden. Hij stelt “slechts” voor dat we het vlees van dode mensen eten – mensen die al overleden zijn! De wetenschapper vraagt ook niet iets te doen wat hij zelf niet zou doen. Toen de zender TV4 aan Söderlund de vraag stelde of hij zelf mensenvlees zou eten, antwoordde hij dat hij “ervoor open stond het tenminste te proberen”.

Business Insider“ berichtte over dit thema:

“Het idee kannibalisme ter aanvulling van onze levensmiddelenbevoorrading in te zetten is niet nieuw. In 2018 vroeg de evolutiebioloog Richard Dawkins zich af of het mogelijk zou zijn vlees uit geoogste menselijke cellen in een laboratorium te kweken… Voor Dawkins en Söderlund zou kannibalisme een mogelijkheid bieden zich op een toekomst voor te bereiden, een toekomst waarin belangrijke essentiële voedingsmiddelen niet meer voor handen zijn. Daar klimaatcatastrofen zoals overstromingen, droogteperiodes en extreme hitte steeds frequenter en extremer worden, zal het voor de landbouw steeds moeilijker worden planten te telen.”

Politiek analyst David Flemming van het „Ethan Allen Institute“ neemt Söderlunds invalshoek in een artikel „Kannibalisme en klimaatkatastrofe“ onder de loep.

De „Pacific Island Times“ ziet een omstreden historisch verband tussen de klimaatverandering en het ontstaan van kannibalisme:

“Lang voordat de klimaatverandering een vast onderwerp van globale conferenties werd, hadden bewoners van eilanden in de Pacific de verschrikkelijke gevolgen van extreme temperatuurstijgingen en -dalingen beleefd en stierven eraan. De klimaatverandering leidde tot een voedseltekort wat dan weer tot conflicten tussen de verschillende dorpen leidde en… het onvoorstelbare: kannibalisme… Het voedseltekort leidde tot toenemende conflicten, kannibalisme… en migratie. Ca. 4000 à 6000 bewoners trokken naar andere oorden.”

DWN

In onderstaande video wordt u op de hoogte gebracht van toekomstige mogelijkheden:


1 gedachte op “Soylent Green 2.0

 1. Dat we binnenkort moeten wormen en mensenvlees gaan eten, is niet uitgesloten, gezien de plundering die boven ons hoofd hangt, een roof door de Belgische bezetter van Vlaanderen. Enkele bronnen :

  1. Een eerste bericht van bij de concurrentie :
  https://www.tscheldt.be/geen-enkele-politicus-die-zich-hier-tegen-verzette-t-is-dat-ze-allemaal-ons-geld-erg-nodig-hebben/
  Vanaf 01.02.2022 moeten de banken melden aan het CAP hoeveel geld er op de bankrekeningen staat van hun klanten.

  2. Dit past natuurlijk in het kader van Big Brother waar men in China al heel ver staat met het “social credit score” systeem :
  https://mens-en-samenleving.infonu.nl/diversen/197825-wat-is-de-sociale-kredietscore-in-chinas-kredietsysteem.html#big-brother-20-big-data-surveillance
  met citaat :
  “Wat is de sociale kredietscore in China’s kredietsysteem? De burgerscore, meestal sociale kredietscore genoemd, bepaalt van Chinese burgers de mate waarin de Chinese autoriteiten hen aanmerken als ‘betrouwbaar’ of ‘onbetrouwbaar’. Het principe achter China’s sociaal kredietsysteem is “once untrustworthy, always restricted” en is bedacht door de in mei 2013 aangestelde president van China, Xi Jinping. Als burgers gedrag vertonen dat Chinese autoriteiten als ongewenst beschouwen, dan kunnen zij volgens een puntensysteem punten verliezen en kunnen zij op de zwarte lijst worden geplaatst en rechten verliezen. Het op incentives gebaseerde beleid dient van de Chinezen modelburgers te maken. Door de grote mate waarin de Chinese regering en autoriteiten gebruikmaken van surveillance en big data om burgers te monitoren, spreekt men ook wel van ‘Big Brother 2.0’.” (=einde citaat).

  Het voormelde moet Vivaldi, de communistische logemaffia bende, dan ook natte dromen bezorgen. Eindelijk een systeem om de “politieke vijanden“ in Vlaanderen uit te schakelen.

  3. Ook op het niveau van de EUSSR wordt er volop gewerkt aan een inventaris :
  https://norberthaering.de/die-regenten-der-welt/vermoegensregister-auftragsvergabe/
  met citaat :
  “Die EU-Kommission beauftragt die Machbarkeitsstudie für ein Register der Vermögenswerte aller Bürger “ – Im Rahmen dieses Projekts sollen verschiedene Möglichkeiten für die Erhebung von Informationen zur Einrichtung eines Vermögensregisters geprüft werden, das anschließend in eine künftige politische Initiative einfließen kann. Es soll untersucht werden, wie aus verschiedenen Quellen des Vermögenseigentums (z. B. Landregister, Unternehmensregister, Trust- und Stiftungsregister, zentrale Verwahrstellen von Wertpapieren usw.) verfügbare Informationen gesammelt und miteinander verknüpft werden können, und der Entwurf, der Umfang und die Herausforderungen für ein solches Vermögensregister der Union analysiert werden. Die Möglichkeit, Daten über das Eigentum an anderen Vermögenswerten wie Kryptowährungen, Kunstwerken, Immobilien und Gold in das Register aufzunehmen, ist ebenfalls zu berücksichtigen.“.. “ (=einde citaat).

  Kortom alles moet in zo een register, met uitzondering van de bezittingen van de “geïmporteerde” in hun landen van oorsprong. Dit kiesvee moet immers blijvend in de watten gelegd worden.

  4. We gaan hier dan ook volop naar een verkapte operatie Gutt :
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Gutt
  Een naam die bij de ouderen het bloed nog doet koken. Ik verwijs naar de in de brug. Een operatie die ook gezorgd heeft voor jaren lange ruzies in tal van families. Er waren echter ook bevoorrechten die zich konden uit de wind zetten.

  Bij de “roden” zit men al te watertanden :
  https://www.apache.be/paywall/7749?destination=/2020/03/24/vermogensbelastingen-gutt-staatsfinancien
  met titel :
  “Wat Alexander De Croo kan leren van Camille Gutt “ – We beleven dezer dagen de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog. We kunnen nu al stellen dat dit niet overdreven is. Hoe de Belgische regering na de Bevrijding de staatsfinanciën saneerde kan de regering-Wilmès II mogelijk inspireren… “ (=einde citaat).

  Een grondiger analyse is er in de volgende bron :
  https://goldonomic.be/nieuws/item/een-remake-vn
  met citaat :
  “Dit artikel verscheen in een belgische krant, kreeg 600 commentaren en stond al snel nummer 2 op Google…tot het ineens verdween..
  ________________________________________
  MAAK DAT JE MET JE CENTEN UIT EUROPA WEG BENT!

  Negatieve Rentevoeten zijn niets meer dan een verdoken operatie Gutt. Alwie in bankdeposito’s, spaarboekjes, staatsobligaties, pensioenfondsen, Verzekeringen (TAK), enz..blijft wordt stelselmatig bestolen.
  Het IMF speelt met het idee om eenmalig een superbelasting van 10 Procent te heffen op het spaargeld in de eurozone. Daarmee zou in een klap het enorme schuldenprobleem van de meeste landen worden opgelost. Het zou een alternatief betekenen voor belastingverhogingen en bezuinigingen. Wij denken echter dat het veel erger wordt……….
  Het idee van een heffing op spaargeld is niet nieuw en steekt af en toe weer de kop op. In 2011 opperde de Boston Consultancy Group al iets dergelijks. Toen hadden deze adviseurs het over een heffing van maar liefst 30 Procent. In april had Steen Jakobsen, de hoofdeconoom van Saxo Bank, het dan weer over een belasting van 10 à 15 Procent…………
  Het laten meebetalen van de burgers aan de crisis door een eenmalige superbelasting is erg ongewoon, maar ook erg aantrekkelijk, aldus de IMF-economen. Als de aktie onverwacht wordt doorgevoerd en men het als een eenmalig iets verkoopt, dan zal de aktie niet verstorend werken op het gedrag van de massa en misschien doorr sommigen zelfs als fair gezien worden…………
  In de eurozone is er veel spaargeld. Een belastingsvoet van 10 procent levert Duitsland circa 100 miljard euro op. Op Nederlandse spaarrekeningen stond eind augustus 329 Miljard euro. Een eenmalige heffing van 10 procent levert dus bijna 33 miljard euro op, netto zoveel als de opeenvolgende Kabinetten nu willen bezuinigen…………

  Gewone burgers laten meebetalen aan de crisis werd ook gezien na de Wereldoorlog. In Belgie werd de aktie doorgevoerd door Camille Gutt…als beloning werd de man nadien aangesteld als de eerste topman van het Internationaal Monetair Fonds…klik hier voor meer”
  (=einde citaat).
  In België zal dit er op neer komen dat de Vlaamse middenklasse wordt geplunderd. Het gaat hier bovendien om een georganiseerde financiële en economische crisis bij het kader van het Covid 19(84) complot. Men moet maar lef hebben, is echter typisch voor de communistische & logemaffia’s.

  5. Op het niveau van EUSSR zijn er nog andere plannen, die aansluiten bij een verkapte operatie Gutt :
  https://www.ad.nl/geld/europese-centrale-bank-wil-nieuwe-bankbiljetten-en-schakelt-hulp-van-burger-in~af8dad5f/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.be%2F
  met citaat :
  “Twintig jaar na de lancering van de eerste euromunten en -biljetten wil de Europese Centrale Bank die briefjes een nieuw gezicht geven. Ze wil daarbij ook de hulp van de Europese burger inschakelen, zo kondigt ECB-voorzitter Christine Lagarde maandag aan in Frankfurt.” (=einde citaat).

  Via een dergelijke omwisseling dient ook het cash geld naar boven te komen, cash die de mensen voor alle zekerheid buiten het bancair systeem houden. En het “klootjesvolk” zal hier natuurlijk intrappen om de briefjes een nieuw gezicht te geven.

  Ook in het domein van het onroerend goed trekt de EUSSR commissie op oorlogspad :
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/516401/EU-Kommission-plant-massive-Eingriffe-in-den-Immobilienbesitz-der-Buerger
  met citaat :
  “Neue Pläne der EU zeigen, welche Risiken die Klima-Politik für den Privatbesitz bereithält. Die zuständige deutsche Ministerin redet um das heikle Thema herum.” (=einde citaat). Of waar het klimaat al niet goed voor is !!

  In G.B. wil men nog verder gaan :
  https://www.zerohedge.com/technology/uk-inches-closer-eliminating-private-car-ownership
  met citaat :
  “UK Government Transport Minister Trudy Harrison recently spoke at a mobility conference, addressing the future of personal mobility. In her comments, she said it was necessary to ditch the “20th-century thinking centred around private vehicle ownership and towards greater flexibility, with personal choice and low carbon shared transport… “ (=einde citaat).

  Dit zorgde natuurlijk voor de nodige onrust en vragen, een citaat uit de voormelde brug :
  “Understandably, many Brits are upset about this. Some have asked if they should start riding their horse instead, all the in the name of “progress….” (=einde citaat).
  Dit biedt anderzijds wel mogelijkheden voor de Grote Lijder, te paard naar het Schoon Verdiep, vergezeld van Greet V. in de rol van Lady Godiva.

  6. Uiteindelijk komen we tot het werkelijke doel :
  https://www.henrymakow.com/2021/12/expiring-digital-currency-rati.html?_ga=2.154757119.698437119.1640802730-133465752.1640802730
  met citaten :
  “Expiring Digital Currency – Ration Cards of the Future?
  (Of course, it’s your private property that will be abolished, not theirs. Yours will be theirs.)

  Combined with digital ID (implemented under the guise of vaccine passports), central bank digital currency will lead to a new form of slavery where constant compliance with every demand of the elite is required to obtain the basic necessities of life. “ (=einde citaat).

  Van belang is hier het citaat van Karl Marx over de ware aard van het communisme : “ afschaffing van de private eigendom”. (als citaat niet wordt overgenomen, kijken in de brug).
  Nog een citaat over dit digitale geld :
  “The Bank of Canada recently published a paper (https://www.bankofcanada.ca/wp-content/uploads/2021/12/swp2021-67.pdf ) outlining a proposal for a central bank digital currency (CBDC) which expires.
  When the World Economic Forum says “You will own nothing, and you will be happy”, they aren’t joking. If they get their way, you won’t even be able to save money and will be living hand-to-mouth. Digital currency will be like a high-tech ration card, only valid for a given time and not renewed unless you are sufficiently obedient to the state…. “ (=einde citaat).
  Het gaat hier dus niet alleen om een digitale munt, maar ook om een chantagewapen. Dit blijkt ook uit het volgende citaat :
  “Combined with digital ID (implemented under the guise of vaccine passports), central bank digital currency will lead to a new form of slavery where constant compliance with every demand of the elite is required to obtain the basic necessities of life. This is what the WEF is talking about when they say “All products will have become services” by 2030 (https://www.weforum.org/agenda/2016/11/8-predictions-for-the-world-in-2030/ ). “Money” itself will become a service, giving you nothing more than temporary access to whatever the government permits… “ (=einde citaat).

  In een dergelijk slavernij systeem heeft men geen rechten meer, maar gunsten, die men op elk ogenblik kan kwijtspelen.
  En hier wordt ook duidelijk waarvoor de Covid 19(84) terreur werkelijk diende :
  “Without a contrived crisis, the public would never accept these sorts of policies. The response to the covid scamdemic has resulted in Western countries running massive deficits for two years in a row while small businesses suffer or close altogether, dependence on government handouts increases like never before, and many workers are forced into unemployment over gene therapy mandates. .. “ (=einde citaat)

  En daarvoor dient ook de vaccinatie, die uiteindelijk zal uitmonden in een chip :
  https://www.henrymakow.com/2021/12/-is-the-passport-in-the-vaccine.html?_ga=2.223437916.698437119.1640802730-133465752.1640802730
  met citaat :
  “The Vaccine is the Passport “ – Using the pretext of injection status, the Luciferian elite will have the power to control the world’s economy and everyone who wants to be a part of the Great Reset. When the old money systems crashes, the vaccine passport becomes the focal point for all economic transactions. The passport is IN the vaccine.
  No wonder the vaccines don’t work. They are computer chips. “In case you weren’t aware IBM is in charge of creating and implementing the vaccine passports for the entire world. The vast swaths of digital information gleamed from these vaccine passports would indicate who is and isn’t compliant via a social credit score.… Injection Fraud: “They Want A Backdoor Into Our Mind”
  (=einde citaat).
  We worden hier dan ook geconfronteerd met zeer ingrijpende maatregelen, of “1984” van George Orwell, in de tiende macht.
  En zoals blijkt uit de cartoon in de eerste brug, zwijgen al de politiekers, alsmede de pocopers.
  Wie wil er in een dergelijke communistische dictatuur en terreurregime leven ??. Gezien het stilzwijgen, blijkbaar een heleboel. Wat een schande ? Wat een lafheid ??
  Zitten ze op volgende te wachten ? Video is niet geschikt voor gevoelige zielen en internetdrollen van welke aard ook !!
  http://chuckmaultsby.net/id299.html
  En nu is het wachten op de volgende sabotage van Golfbrekers, door de verdraagzame.

Reacties zijn gesloten.