8 gedachten over “Solidariteit

 1. Ik denk dat wij al lang genoeg solidair zijn hier in Europa. Trouwens ik wil solidair zijn, maar solidariteit moet op vrijwillige basis kunnen, en solidair zijn met een “project” dat je zelf kiest. De huidige “solidariteit” die madam Thyssen bedoeld is gedwongen solidariteit. En wil ik nu net daar iets tegen hebben, gedwongen.

 2. Een groot deel daarvan betaald door Qatar en SA? Anders is de waanzin die onze politiekers te pakken heeft niet te verklaren. Vandaag Stefaan Declercq, nog een volbloed tsjeef, nog horen zeggen dat we de ‘vluchtelingen’ broederlijk moeten ontvangen, niet defensief denken. Hoeveel trekt die sinds hij is weggepromoveerd naar Belgacom?

 3. Dat bewegend skelet interesseert me geen flikker, is op dat postje niet gekomen door kennis dat is wel duidelijk…
  Hoe dan wel? 😉

 4. Thyssen belasting betalen ? Het is zeker geen belgische belasting aan de geldende tarieven voor het werkende gepeupel, enkel een europese aan een zeer laag tarief. Bovendien is het grootste gedeelte van de ontvangen sommen vrijgesteld, zelfs van die europese belasting. Haar vader was bakker, niet ? Ze weet zeker wel waar het geld te halen valt… Zeker met haar man erbij.

  • Eddy,
   Beste, wat heeft het beroep van haar vader hier mee te maken, mijn vader was ook zelfstandig bakker, ik ook 15 jaar, werkend voor een baas. Snap de link niet goed.

 5. Eyeopener voor Eurocommissaris M.Thyssen:
  Het zijn geen “vluchtelingen” maar infiltranten.!*
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-8/#comment-20832
  De Duitse autoriteiten confisqueren woningen tbv van “vluchtelingen” en de
  reguliere bewoners moeten zich maar zien te redden.
  Verder kan het nooit de bedoeling zijn dat alle EU-staten de complete
  bevolking van het Afrikaanse continent en de probleemlanden van het Midden-Oosten gaan opvangen, voeden en ook nog eens huisvesten.
  Sterker nog: tallozen eisen meteen na aankomst in bv. Duitsland een woning
  met alle voorzieningen!!!
  Alle info via de link. En zet die roze bril af, ja!
  *PROJECT- info inbegrepen.

 6. Elke Europeaan moet solidair zijn met de vluchtelingen !! Zo sprak en zegde Marianne en Thyssens was het daarmee volledig eens …. Zelfs vrouwen die verkracht worden door die hulpbehoevers , beste Marianne , of al diegene die nadeel , of negatieve gevolgen ondervonden hebben aan die troep parasieten .Moeten die ook nog solidair zijn madame de commissaris met uw schandaal hoge vergoeding om wat te staan lullen !

Reacties zijn gesloten.