Slovakije houdt woord

vluchtelingen welkom, het einde van europaSlovakije heeft nu ook formeel klacht ingediend bij het Europese Hof van Justitie tegen het spreidingsplan voor vluchtelingen. Dat heeft premier Robert Fico meegedeeld.
Slovakije, Tsjechië, Hongarije en Roemenië stemden tegen het spreidingsplan, maar moesten het onderspit delven.

Moeten we binnenkort naar het voormalige Oostblok emigreren?

Volgens het Europese spreidingsplan moest Slovakije 2.300 mensen opvangen, maar Bratislava wil enkel op vrijwillige basis ongeveer 150 christelijke vluchtelingen uit Irak onderdak bieden.

3 gedachten over “Slovakije houdt woord

  1. Ik maak zorgen over Rik Coolsaet . Heeft er iemand nieuws , heeft zijn therapie al resultaat , kan hij al eten zonder morsen en alleen naar het toilet gaan ?

  2. Als Pegida op straat komt in Duitsland dan schrijven de zogenaamde journalisten alsook de Media zichzelf suf door te beweren dat de Mensen die P.E.D.I.G.A volgen of mee opstappen allemaal extremisten zijn onverdraagzame nazi’s racisten om het met hun woorden te zeggen daar hebben zij de Media en hun journalisten hun pijlen op gericht.

    Van dit filmpje hierbij geen woord waar zitten die zogenaamde journalisten alsook de Media met hun pen en camerawerk voor het avondjournaal, niets en toen werd alles stil!

    https://youtu.be/t_5IfxQUY00

Reacties zijn gesloten.