Slaat Francken op tafel?

‘Of bepaalde groepen immigranten al dan niet een (economische) meerwaarde betekenen, is een legitieme en voor mij als (Vlaams-nationalistische) staatssecretaris van Asiel en Migratie zelfs essentiële vraag, die ik zo snel mogelijk door een (onafhankelijk) instituut op wetenschappelijke wijze zal laten onderzoeken.

Het toekomstige asiel- en migratiebeleid zal ik voeren op basis van de resultaten van dit onderzoek en ik zal, indien nodig, alles in het werk stellen om de verdragen en EU-regels die mij daartoe in de weg staan aan te passen of op te heffen.

Daarnaast zal ik, om onze vrije, democratische samenleving en cultuur te bewaren waarin onder andere homoseksuelen vrij zijn om op straat hand in hand te lopen en om de toenemend onveiligheid, islamisering en jihadisering een halt toe te roepen, ook een cultureel “immigratie-onderscheid”  maken.

Dat betekent bijvoorbeeld dat ik per direct een immigratiestop zal invoeren voor mensen afkomstig uit islamitische (OIC-)landen. Ik zal met andere woorden de immigratie controleren op zowel kwantitatief als kwalitatief vlak, met slechts één maatstaf voor ogen: de identiteit, de veiligheid en de welvaart van de Vlamingen. Dat zijn we hen – en zeker de vele N-VA-kiezers – verschuldigd na de decennialange immigratie- en multiculwaanzin.’

Aan het woord: Theo Francken, de belaagde staatssecretaris van Asiel en Migratie.  Euh… echt?

Nu nog een pootje geven…

Neen, was het maar zo.  Wij citeren een stukje uit het opiniestuk van Sam Van Rooy, dat in Doorbraak gepubliceerd werd als antwoord op de kop-in-kas-houding van Copy-Theo:

Alternatief voor Franckens laffe excuses

Volgens Sam van Rooy tonen de gelekte uitspraken aan dat Franckens intuïtie goed zit, maar dat de N-VA zich al lang aan het politiek correcte systeem heeft verkocht. Hij formuleert een alternatief voor de volgens hem laffe excuses van kersvers N-VA-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken.  Lees verder…

FVE

5 gedachten over “Slaat Francken op tafel?

 1. Ik werd echt op het verkeerde been gezet na het lezen van die naar mijn gevoel historische hoopvolle tafelklop verklaring. Ik dacht echt dat Theo haar op zijn tanden gekregen had en zich na zijn exuses aan de PS ( Parti -Scandaleuse) had herpakt ! Niet dus , spijtig . Ik vrees echter indien dat realiteit zou geweest zijn dat Theo Francken er niet, met enkel veronschuldigen zou vanaf komen . Maar vastgebonden in een open huifkar met wit boetekleed en witte rechtopstaande kap , doorheen de straten van Brussel als een sale flamand zou vernederd worden ! NVA of gene NVA , verkiezingsoverwinnaar of niet . Ik denk dat Onckelinkx het ene orgasme na het andere zou krijgen.

   • Ook ik kreeg al een goed gevoel, mijn borst kreeg al omvang, ik kreeg zurstof bij….. tot ik alles gelezen had….. ;

 2. We gaan zien of het zal verbeteren met Francken Ik heb in elk geval mijn twijfels Hij zal sterk in zijn schoenen moeten staan en hij zal nooit de steun krijgen van de linkse pers zoals zijn voorgangster heeft gekregen

 3. Maak U allen geen illusies. We zitten met een “loge regering” via de VLD en de MR, en neem daarbij dan nog de CD&V met het linkse ACV, en de ramp is compleet.
  Er gaat dus juist niets gebeuren inzake immigratie, asielzoekers, misdaadbestrijding enz…. Men zal zich beperken tot het geven van de “indruk” of de “perceptie” dat men “iets” aan het doen is.
  Bovendien voert deze loge regering ook de instructies uit van de EUSSR, die er op gericht zijn ons te overspoelen met vreemdelingen.
  De vraag is dan ook wat Theo(ke) Francken in die regering zit te doen, tenzij om het programma en de verborgen agenda’s uit te voeren van deze loge regering en van de EUSSR. Dit geldt ten andere voor de ganse NVA met Bartje De Wever op kop.
  Wat er wel zal gebeuren, is het veroorzaken van chaos via acties tegen deze regering.Dit is ook de bedoeling. Om deze chaos te kunnen veroorzaken heeft men immers behoefte aan de juiste vijand. Vandaar dan ook deze zo gezegde rechtse regering. Hierbij controleert de loge zowel de regering als de oppositie.(met uitzondering van het VB).
  Of een typisch vb van de NWO strategie : “problem-reaction-solution”
  De treinreizigers hebben intussen al een voorsmaakje gekregen.
  Als er nog wat bedrijven sluiten dan is dit lekker meegenomen. Als we deze winter dan ook nog in het donker zitten, dan is het summum bereikt voor de saboteurs.
  Dit summum kan dan alleen nog overtroffen worden wanneer onze “islamitische broeders” massaal in gang gaan schieten..!!!
  Uit deze gigantische puinhoop moet dan de NWO ten hemel opstijgen cfr het motto :”ordo ab chao”. Dit alles dan gevolgd door een nieuw systeem zoals beschreven door George Orwell in zijn boek “1984”.
  De ineenstorting van onze westerse maatschappij en beschaving is nog een kwestie van tijd. Zowel van binnen als van buiten worden we aangevallen en gesaboteerd, met behulp van verraders en collaborateurs.
  De vreemdelingen invasies nemen immers ongekende proporties aan, en het verzet hiertegen wordt op alle mogelijke gesaboteerd, zoals ook al beschreven werd in het boek :”Le camp des saints” van Jean Raspail.
  In bepaalde kringen wordt er, ondanks alles, toch gesproken en geschreven over deze invasies en bijhorende problemen, maar over de achtergronden ervan en vooral wie deze “occulte machten” zijn, heerst zelfs daar een oorverdovende stilte!!!
  Men kan pas een probleem echt aanpakken als men beschikt over een volledige en juiste analyse ervan.
  Een zaak is al wel zeker : Theo(ke) gaat deze analyse nooit maken.
  De zelfverachting en kruiperigheid waarvan hij een nooit geziene demonstratie heeft gegeven, maken hem dan ook geschikt voor de eretitel :”Le roi des
  enculés”!!!(op 25 mei 2014 immers met een grote meerderheid verkozen door het klootjesvolk).

Reacties zijn gesloten.