Sexbots

Afbeeldingsresultaat voor evolution humanDe evolutieleer treedt in een volgend stadium.  Sexbots.  Levensechte robots die de geile man ter wille zijn, die geen eisen stellen.  Vergeet de opblaasbare pop.  Deze levensechte schoonheden kunnen praten, bewegen, met de ogen knipperen en zelfs een neporgasme produceren.  Ze kosten een kleinigheid: gemiddeld $ 5000; een model met meer snufjes kan zelfs een prijskaartje van $ 50.000 dragen.  Er worden ook enkele mannelijke sexbots aangeboden; het is echter wachten op de eerste regenboogexemplaren in de diverse ombouwstadia.

Naar verluidt zullen pedofielen (… er zitten ook kinderen in het assortiment) en vrouwenverkrachters zich volledig tot de sexbots bekeren.  Onze redactie vernam dat het stadsbestuur van Keulen een containerlading in haar begroting opgenomen heeft.

7 gedachten over “Sexbots

 1. Er zijn wél enkele voordeeltjes aan een sexpop tegenover een levende “pop”: Zij hebben nimmer “hoofd- noch àndere pijntjes”; Hoeven géén eten, noch retaurantbezoek; Zagen mans’ oren niet af als hij “ietwat laat” (en half-dronken) thuis komt nà een avondje-kaart in z’n stamcafé; Ze heeft NIET regelmatig een ànder kleedje, noch paar schoenen vandoen; Maar hèt voornaamste punt…bij scheiding pluimt ze haar vent niet tot-op-z’n hemd.

 2. Een professor van één of andere universiteit kwam ons gisteren vertellen dat 70% van de Vlamingen droomt van SM
  Vijftig procent heeft dat dromen in daden omgezet.
  Hieruit mag je besluiten dat je in een groot zothuis rondloopt..

  Intussen kregen een paar zebra paden in Antwerpen een kleurtje. Die van de regenboog, en dit als voorbereiding op het groot evenement ‘The Pride’, waardoor mij visueel de kracht van verandering werd bijgebracht.

 3. Onze zeer geëerde beleidsmakers hebben de Homo-Lobby een vinger gegeven en intussen zijn ze al met twee armen weg.
  De Duitse lobby laat intussen weten ‘Die Homo-Lobby wird euch weiter nerven’ of zal ons dus verder op de zenuwen werken.
  Ze eisen nu een homo huwelijk met meerdere partners en vermits ze niet kleingeestig zijn, willen ze ook dat er een wettelijke bescherming wordt verleend aan huwelijken tussen hetero’s als die er partners bij wensen.

  Je zou denken dat dit een geval is voor psychiaters als het verleden je niet zou bewijzen dat dit een aanloop kan zijn naar nieuwe wetteksten.

  • Komt er eventueel een eigen Bundesland voor regenboogfanatici?

 4. Een mooi voorbeeld vanuit Amsterdam voor de kracht van verandering in Antwerpen, waar men altijd nieuwe ideeën kan gebruiken.
  Na de afschaffing van het noteren van het geslacht bij de geboorte, die notering werd: gezien als meisje, gezien als jongen, volgt de taalgids voor ambtenaren met genderneutrale taal. Geen: geachte dames en heren meer in briefwisseling en toespraken maar: geachte aanwezigen, toehoorders, inwoner.
  Ook homoseksuele Amsterdammer moet naar de prullenmand omdat dit uitsluitend verwijst naar mannen. Er dient gesproken te worden over ‘roze Amsterdammer’.

  De COC (Ned. vereniging tot integratie van homoseksualiteit) is wreed content. Het heeft lang genoeg geduurd dat men mensen in hokjes dwingt waarin ze zich niet thuis voelen en zie, met de taalgids komen ze eruit.

  Ik denk toch dat er nog protest zal komen van sommige dames en heren. Die laatsten hebben jaren gevochten om van een madam een meneer te kunnen worden, en dan heb je meneren die dames werden en nu zullen ze dus aangesproken worden met: geachte aanwezige, toehoorder, inwoner.
  Er bestaat geen gerechtigheid in de wereld.

  Voor het overige hoop ik, want hoop doet leven, dat er iemand een einde stelt aan dit zottekesspel.

Reacties zijn gesloten.