Seksualiteit is een privé zaak en dus niet politiek

Homoseksualiteit is een westerse uitvinding.  Gewoon afschaffen.

“95%  van de mensen zijn geen seksbeesten en gedragen zich zoals de meesten dat doen. Seksueel uit de pas lopen ze liever niet, dat is riskant en niet duurzaam vol te houden. De feestbeesten uit de homoscene komt Menger elke drie maanden in zijn kliniek tegen als ze weer een nieuwe soa hebben opgelopen. Zulk gedrag behoeft geen aanmoediging met nog meer rechten.”

“Seks waar geen nageslacht van komt en waarvan je in het slechtste geval enge ziekten krijgt, heeft niks met romantische liefde te maken en is biologisch gezien flauwekul. En in de openbare ruimte hoort ostentatief uitgedragen seksualiteit, waarbij je je hele identiteit aan je geaardheid ontleent en er zelfs je eetstoornissen uit verklaart, al helemaal niet thuis.”

“Zelf zou ik denken dat je met asielzaken selectief moet omgaan en dat deze regeling voor ‘echte politieke vluchtelingen’ voorbehouden moet blijven. Homo’s vallen daar per definitie niet onder, want (homo)seksualiteit is een privézaak en dus niet politiek.”

Een ander geluid:

Volgens Harm Menger, arts en sinds 2009 verbonden aan de polikliniek voor seksuele gezondheid van de GGD, kunnen we ‘die homoseksualiteit’ gewoon afschaffen. In een vraaggesprek met Henk Müller van de Volkskrant beweert hij dat homoseksualiteit een westerse uitvinding is gebaseerd op de romantische liefde.

Daarmee geeft Menger de Oegandese president Yoweri Museveni gelijk die in eigen land een strenge anti-homowet heeft afgekondigd. Niet dat Menger voor het opsluiten van homo’s is, maar hij wijst er wel op dat het begrip homoseksualiteit tot de negentiende eeuw onbekend was.  Lees verder…

4 gedachten over “Seksualiteit is een privé zaak en dus niet politiek

  1. Hahaha, een Hollander die kritisch is over homo’s, van een witte raaf gesproken! NL blijft tenslotte het sociaal laboratorium van de wereld!

    • Hallo Nederlandse bezoekers, laten jullie dit over jullie kant gaan?

  2. Zinloos, redactie, geen mens die de reacties op een blog leest, het blijft tussen ons…

    • Raymond,
      Wedden dat ze van het CGKR hier wel de reacties lezen, en misschien verzamelen.

Reacties zijn gesloten.