Schietschijf: christenen

Afbeeldingsresultaat voor target christiansHet Bundeskriminalamt (BKA) heeft verleden jaar bijna 100 gevallen van geweld tegen christenen opgetekend. Inbegrepen: de moord op een Afghaanse door een landgenoot nadat ze zich bekeerd had tot het christendom.
14 andere “anti-christenen gevallen” werden tussen asielzoekers genoteerd. Negen met verwondingen en eentje werd geprobeerd te roosteren. Bij een kwart van de gevallen waren christelijke symbolen en kerken het doel van de aanvallen.

De Beierse binnenminister Joachim Herrmann (CSU) vond dat asielzoekers hun anti-christenen-instelling moeten achterwege laten en zonder eisen integreren binnen de christelijke, westerse normen- en waardencultuur. Indien niet, zijn ze niet welkom.

De weg naar de hel… Tussen woord en daad ligt een hemelsbrede afgrond.

Volgens een studie van Marokkaanse en Turkse moslims in Duitsland, Frankrijk, Nederland, belgië, Oostenrijk en Zweden zou gemiddeld 60% van de moslims van mening zijn dat ze terug moeten gaan naar de wortels van de islam en 65% vindt dat de sharia voor hen belangrijker is dan de wetten van het land waar ze verblijven. Dit wordt bevestigd door verschillende rapporten van Europese veiligheidsdiensten.

Free West Media

2 gedachten over “Schietschijf: christenen

 1. Toch heel raar,in dezelfde week elke dag op de nullenradio 1,enkel kommer en kwel!!De armoede neemt dramatisch toen in belgenland,de sossen willen af van de deurwaarders aan de deur van mensen die de schoolschulden niet meer kunnen betalen!!!Nog nooit zoveel mensen naar de voedselbanken,enz…Wie probeert die nullenzender hier steeds in diskrediet te brengen,de nva??Of is het de bedoeling om de Vlamingen steeds maar een schuldgevoel proberen aan te praten??
  https://www.hln.be/showbizz/muziek/festivals/tomorrowland/400-000-tickets-de-deur-uit-tomorrowland-volledig-uitverkocht-na-internationale-voorverkoop~a2767f93

 2. De ene vervolging is de andere niet.

  Mevrouw Lasker-Wallfisch heeft in de Bundestag gesproken ter gelegenheid van de jaarlijkse Holocaustviering. Mevrouw Lasker-Wallfisch is in Auschwitz aan de dood ontsnapt door de cello. Ze kon als meisje van 17 cello spelen en werd bij haar aankomst in Auschwitz ingelijfd in het Mädchenorchester. De opdracht van de meisjes was bij de ingang van Auschwitz-Birkenau muziek te spelen: popmuziek(?) klassieke muziek en marsen. En dit als de transporten voor de gaskamers binnen kwamen of als de kampbewoners naar hun werk in de omliggende fabrieken werden gestuurd.

  Mevrouw heeft in de Bundestag geklaagd over “de 2000 jaar oude virus van het antisemitisme”. Persoonlijk vind ik dat het woord racistisch geladen is. Als semieten worden mensen met bepaalde raskenmerken aangeduid die uit Egypte, Arabië, de Levant en het huidig Irak stammen. Het woord werd afgeleid van Sem de zoon van Noah.
  De joden zelf zijn, in zoverre ze afstammen van de Hebrewen, een kleine groep onder de semieten die het woord gevormd hebben en voor zich opeisen

  Met haar 2000 jaar zit mevrouw al fout. Een vervolging van de joden kan men noch het keizerlijke noch het christelijke Rome nawijzen. Het keizerlijke Rome heeft weliswaar christen vervolgd maar geen joden. Daarmee vervallen de eerste 500 jaar van de virus en komen we bij 1500.
  De mohammedaanse veroveraars van Spanje hebben niets tegen de joden ondernomen, voor hen waren het welgekomen collaborateurs.
  Mohammed en de islam hebben weliswaar joden over de kling gejaagd maar een specifieke joden vervolging was er in de islam niet.
  Een gerichte joden vervolging, t.t.z een vervolging van het volk van God-moordenaars, is in de middeleeuwen met de kruistochten begonnen. In zoverre reduceert zich de tijd waarin het virus woedde in ieder geval op 1000 jaar.

  Maar waar ze verdreven werden, doken ze vroeg of laat terug op. Egaal welke staatsvorm er heerste, egaal welke geloofsleer. Waar de verdrijving dan al mocht plaats hebben, telkens keerden ze vrijwillig terug.

  Nog een bemerking: Vespasian en Titus hebben in Judëa een opstand onderdrukt. Daarbij zijn ze niet bepaald fijngevoelig geweest. Dat was bij de Romeinen zo de gewoonte. Een verdrijving of deportatie heeft echter niet plaats gevonden.
  Over de ganse wereld hebben de joden zichzelf verspreid en reeds lang voor Vespasian en Titus. De terugkeer van een deel joden naar Palestina was slechts een korte fase in de geschiedenis, namelijk tijdens het Brits mandaat van 1920-1948.

  Waarom leven de joden nog altijd onder de volkeren verspreid? Sedert 1948 hebben ze hun eigen staat in hun beloofde land en nog één aan de grens met China.
  Is het zoveel beter onder vreemde volkeren te leven en over 2000 jaar antisemitisme te klagen?
  Waarom leeft mevrouw Lasker-Wallfisch in Engeland in plaats van na haar ervaringen in Auschwitz, als jonge vrouw, naar Israël te trekken, daar onder joden te leven en veilig te zijn voor vervolging en het virus.Dat moet wel tot de geheimen van de joden behoren die nooit opgehelderd zullen worden.

Reacties zijn gesloten.