ENL-Conferentie over de toestand in Zuid-Afrika

Voortrekkersmonument

… met deelname van onze “(Anne)man(s) in de EU-praatbarak” – tevens voorzitter van de ENL-fractie –  die ons meeneemt (in het Nederlands) in de geschiedenis, de band van Vlaanderen en Zuid-Afrika illustreert,  de vergelijking met het communisme en marxisme maakt, het gebrek aan belangstelling van de EU (… lees: de weigering om het thema op de agenda te zetten), het stilzwijgen in de media, de plaasmoorden, kortom de volkerenmoord aanklaagt en pleit voor een grote vorm van solidariteit met onze broedergemeenschap aan de andere kant van de wereld.

Conference in European Parliament on human rights violation in South Africa

Gegarandeerd nergens in de media:

5 gedachten over “ENL-Conferentie over de toestand in Zuid-Afrika

 1. Ja, Zuid-Afrika is langzaam maar zeker op weg om de status van een derde-wereldland te verkrijgen…
  Nog een voorbeeld: naar aanleiding van een vraag in het parlement moet de leiding van de Suid-Afrikaanse Polisiedienst (SAPD) erkennen dat er heel wat politiemensen zijn die niet kunnen lezen noch schrijven…

  “SAPD topbestuur erken dat sommige polisiebeamptes nie kan lees of skryf
  LP’s was Donderdag “verstom” en “ontsteld” toe ’n lid van die Suid-Afrikaanse Polisiediens (SAPD) se topbestuur erken het dat sommige polisiebeamptes nie kan lees of skryf nie.

  Dit het geblyk uit ’n antwoord van lt.genl. Fannie Masemola, nasionale adjunk-kommissaris van polisiëring, by die voorlegging van ’n nuwe regrukstruktuur vir die polisie aan die parlementêre portefeuljekomitee oor polisie…”

  Bron: https://nuus.info/sapd-topbestuur-erken-dat-sommige-polisiebeamptes-nie-kan-lees-of-skryf/

Reacties zijn gesloten.