Schande

Wes HardinGeen geld voor kinderopvang, voor onderwijs, voor RVT’s, voor bibliotheken, voor sociale woningen, voor gehandicapten … maar wel voor eender wie die hier aanspoelt.

Een schande!

Man doodt hulpbehoevende stiefzoon uit wanhoop
In het Vlaams-Brabantse Tremelo heeft een 68-jarige man zijn zwaar hulpbehoevende stiefzoon (48) gedood. De man probeerde vervolgens zelfmoord te plegen. De stiefvader sukkelde zelf met zijn gezondheid en kon de zorg voor zijn stiefzoon niet meer aan. Lees verder…

Wes Hardin

3 gedachten over “Schande

  1. Hoezo een schande? Ik lees dat hij al een kwarteeuw in een dagcentrum verbleef?

    • “dag”centrum = overdag. De stiefvader was 68. Waarschijnlijk moest hij tot enkele jaren geleden gaan werken. Je hebt er geen idee van hoe zwaar de verzorging kan zijn. Zie vorige reacties over ouderenzorg. Wat als je drie keer ‘s nachts uit je bed moet? Als je bij alles moet helpen. Wassen, aankleden, eten geven… Als je hem niet alleen kan laten?

  2. In mei 2014 heeft een overweldigende meerderheid voor een dergelijk schandaal gestemd!! Wat wil je dan. Dit schandaal was weer een gelegenheid om het verband te leggen tussen het kiesgedrag van het “klootjesvolk” en de ellende waarmee we dagelijks in alle domeinen worden geconfronteerd.

Reacties zijn gesloten.