EUrasieltrein?

In 't verzet frontex ferryNa de “aangrijpende” beelden van drenkelingen in de Middellandse Zee, ging de EU en heel de Gutmenschenindustrie tot de actie over.  De resp. marine-eenheden van de EU-lidstaten zonden hun schepen om met de geallieerde  veerdienst de landverhuizers naar een een veilige Europese haven te brengen.

Valt het u ook op hoe men nu dezelfde strategie toepast i.v.m. de toestand in Calais?  Eender welke tv-zender wijdt een kwart van het journaal aan de “schrijnende” toestand van de “vluchtelingen“, die “snakken naar de vrijheid“.   Gesprekken met “wanhopige mensen“, die duizenden kilometer “gereisd” hebben “op weg naar een beter leven”.  Hartverscheurende getuigenissen.  NGO’s die hen aanmoedigen, die bouwmateriaal leveren voor tentconstructies, die wc’s bouwen, hen voorzien van voedsel, drank en sigaretten, van water en oplaadpunten voor hun gsm’s.  Artsen die waarschuwen voor ziektes en hen gratis behandelen.

Het is duidelijk: er moet ons ook over deze “mensonwaardige toestand” in Calais een geweten geschopt worden.  Bovendien heeft de transportsector stilaan de buik vol.   Komt er in navolging van de veerdienst binnenkort voor de “werkzoekenden” een dagelijkse Eurostarverbinding met gereserveerde zitplaatsen van Calais naar Londen?   Wie zal er deel uitmaken van het ontvangstcomité? Zal de Queen bij het begin van het parlementair jaar de Britten de levieten lezen over gastvrijheid en broederlijk delen?

FT

4 gedachten over “EUrasieltrein?

 1. ‘Calais’ en ‘Lampedusa’ zijn nochtans poepsimpel op te lossen: de Frontex-veerdienst moet zijn passagiers rechtstreeks afzetten in Dover, Hamburg, Rotterdam, Gothenburg enz. Hoe linkser het land, hoe meer ze er krijgen; eerlijk is eerlijk.

 2. Ik vrees dat men inderdaad koortsachtig een dergelijk “oplossing” aan het zoeken is voor dat zootje ongeregeld daar in Kales, waarbij Groot Brittannië en Frankrijk pogen zoveel mogelijk de bal naar elkaar door te spelen 🙁

 3. Hierbij doe ik beroep op Rene.
  Op het forum.thailand-tip.com las ik onder de titel ‘Die Rettung des Abendlandes vor der Islamisierung’
  Die Briten errichten gerade neben Gibraltar ihre zweite Festung auf dem europäischen Festland : in Calais entstehen Verteidigungsanlagen gegen Asylbetrüger. ( De redding van het Avondland tegen de islamisering. De Britten richten naast Gibraltar hun tweede vesting op het Europese vasteland op : in Kales ontstaan verdedigingszones tegen asielbedriegers.)

 4. Het scenario van Le camp des Saints van Jean Raspail is hier in volle uitvoering.
  Als men dit scenario kent, dan weet men ook dat men niet moet tellen op de politieke verantwoordelijken. Er wordt daar dan ook een “show” opgevoerd, die de waarheid over de bedoelingen van deze invasies moet verbergen.
  Deze show gaat dan gepaard met een nooit geziene psychologische oorlogsvoering.
  (Goebbels verzinkt hierbij in het niet).
  We zitten hier dan ook volop bij Saul Alinsky:
  http://www.bestofbeck.com/wp/activism/saul-alinskys-12-rules-for-radicals
  Frans heeft het steeds over Duitsland, maar Engeland is niet beter.
  Trouwens de islamisering van Engeland werd reeds beschreven in “1913” door Chesterton in het boek : “The Flying Inn”. (en de beschrijving in dit boek komt overeen met de huidige toestand).
  Zolang dat men in rechtse en nationalistische middens het niet aandurft, de verborgen agenda’s op tafel te gooien, zal het alleen maar van kwaad naar erger gaan. Men kan al beginnen met de Frankfurter Schule, de NWO, Gramsci en vooral het Coudenhove Kalergi plan. (=een niet beperkende opsomming…)
  Alle info is immers beschikbaar op internet!! Wat is dan het probleem??
  Het is niet vijf voor twaalf, maar al tien na.!
  Waarop zit men dan te wachten ?? De uitvinding van het warme water???

Reacties zijn gesloten.