Rothschild wil een invasie van Syrië

Afbeeldingsresultaten voor evelyn rothchild bankster

Bescheiden begin

De Golan Hoogte werd Noord-Israël (zie onderaan).  De rest van Syrië moet nog verdeeld worden.

Sir Evelyn de Rothschild heeft bij de westerse staten op aangedrongen om “eendrachtig tussen te komen” in Syrië en Assad af te zetten om “de Syriërs in een nieuw tijdperk te begeleiden”.
Gedurende zijn grimmige toespraak tijdens een fondsenwerving in de City – het financieel district van Londen – beschreef hij Assad als “een brutale dictator die moet verplicht worden te buigen”, en drong Rothschild aan bij de westerse naties om het “Assad regime omver te werpen”, want het is “ongevoelig voor het normale fatsoen” en een bedreiging van onze “gemeenschappelijke waarden.”

Rothschild had het ook over zijn familie-onderneming, vijf broers die een “eerste en waarachtig globaal banksysteem” op poten zetten, in Londen, Parijs, Wenen, Napels en Frankfurt tegen het einde van de 18de eeuw: “Deze vijf broers, samenwerkend, informatie en ideeën delend, bouwden een buitengewone zakenwereld die grenzen en culturen oversteeg.”
En “Iets meer dan 200 jaar later, worden deze zakenidealen, die de tand des tijds doorstaan hebben, bedreigd door despotische regimes die elke vorm van gemeenschappelijk fatsoen weerstaan. Deze regimes vormen een bedreiging voor onze internationale gemeenschappelijke waarden.”

Sir Evelyn, een biljonair bankster, getrouwd met Lynn Forester de Rothschild, verklapte niet waarom wereldregeringen zouden moeten ingaan op zijn eisen om oorlogen te organiseren in het M.O.

Kwade tongen beweren dat hij een invasie van Syrië aanmoedigt omdat dit land één van de vijf naties ter wereld is waar Rothschild (nog) niet de nationale bank controleert.
In het jaar 2000 waren er nog acht landen zonder een door Rothschild gecontroleerde nationale bank. Irak, Libië en Afghanistan hebben nu – onmiddellijk na de westerse invasie, nationale banken.
Komt Syrië als volgende aan de beurt?

Yournewswire

In Syrië gaat het toch over de heilige democratiebeleving, nietwaar?

5 gedachten over “Rothschild wil een invasie van Syrië

 1. Hoe zou dat hier in belgenland zitten??Zelfs de *vrienden*van de nullenzender worden al aangevallen in anderlecht door*jongeren en boefjes*blijkbaar!!!
  Kom pamperbende,nog een zak geld daar naar toe want ze hebben geen kansen gekregen hoor!!Nog wat meer *straatwerkers en sociologen *naar daar om te gaan dialogeren met de *jongeren*!!!!
  Gooi eindelijk die Marokkanen en turken die niet willen aanpassen het land uit en schaf die dubbele nationaliteit af!!!

  https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/04/geld-golfstaten-naar-tientallen-moskeeen-ministerie-hield-het-geheim-608525/

 2. Logischerwijze zou men die ganse Rothschildclan en aanverwanten voor het internationaal gerechtshof van Den Haag moeten brengen wegens het aanzetten tot en financieren van oorlog en geweld, louter om hun eigen machtshonger te stillen. In Duitsland wist men het al ; Geld regiert die Welt!!! Maw. de Protocollen van Zion in actie!

 3. In zijn wekelijkse Eleison Comments van 21 april reageert bisschop Williamson op de situatie in Syrië, de media en de oorlogstokers.
  “De publieke media zijn feitelijk in handen van dat ras dat aanzet tot W.O III, waarvan het hoopt dat het hen in staat zal stellen om de tirannie over de mensheid te voltooien, vermits deze tirannie niet voltooid werd na de vorige wereldoorlogen. Daarom rapporteren alle publieke media ten gunste van de gebeurtenissen die tot een oorlog kunnen leiden.
  Hoe het ook zij: dat ras is er niet in geslaagd om het internet te controleren en dat internet doorbreekt hun monopolie op de controle van de publieke opinie, zodat nog gezonde stemmen kunnen worden gehoord door hen die naar de waarheid zoeken.”

Reacties zijn gesloten.