RESPECT!!

Erdogan wil motor eu zijn‘Islam is geen religie, maar een seks- en geweldssekte die geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft en de seksuele en existentiële zelfbeschikking van de vrouw afbreekt’
De islam ‘is volledig aards georiënteerd en ontbeert iedere spiritualiteit. Oprichter Mohammed was in geen geval een profeet zoals wij dat in christelijke of theologische zin verstaan maar een krijgsheer, massamoordenaar, slimme zakenman en een lustbeest, die onder andere met een 6 jarig meisje trouwde en haar op haar 9e heeft ge***kt. Een pedofiel dus.’
‘Alle rituelen, ge- en verboden dienen in de islam het doel om het individu tot in zijn intiemste gebieden te controleren en onmondig te maken, zijn voortplantingsstrategieën door middel van het verhinderen van de vrouwelijke selectie bij de partnerkeuze ten gunste van genetische misvorming te manipuleren, en het in een zowel emotioneel als maatschappelijk bewakingssysteem te dwingen.’
‘In de laatste 1000 jaar kwam uit niet één islamitisch land een uitvinding of ontdekking die ons leven heeft verrijkt, welvaart heeft gecreëerd, de gezondheid heeft verbeterd, de leeftijd heeft verhoogd en onze Westelijke cultuur noemenswaardig heeft beïnvloed.’

‘Stop de islam, anders de hel’

‘Kortgezegd, de islam en zijn volgelingen, die dat demonstratief in het openbaar laten zien en er speciale rechten om eisen, zijn scheiβe en horen eigenlijk ver van onze vrije wereld verwijderd te zijn. Als dat niet gebeurt, dan zullen wij door de demografische overmacht van de zonen en dochters van de islam al binnen enkele jaren in de hel van armoedigheid, beestachtig geweld –vooral seksueel tegen vrouwen-, en adembenemende achteruitgang zoals in de meerderheid van de islamitische landen terechtkomen. Wij zullen hun slaven worden.’

http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Duits-Turkse-bestseller-auteur-mogelijk-aangeklaagd-wegens-beledigen-moslims

 

 

14 gedachten over “RESPECT!!

 1. In mijn reactie op 04 oktober 2014 had ik reeds verwezen naar Akif Pirincçi :
  “Lovenaar op 4 oktober 2014 om 18:18 schreef:
  Een bruggetje naar de toestand in Duitsland waar de schrijver Akif Pirinçci vervolgd wordt voor aanzetten tot “haat…..” Hij is de schrijver van het intussen beruchte boek :
  “Deutschland von Sinnen”.
  Het initiatief gaat uit van het parket van de deelstaat Nordrhein-Westfalen. Een deelstaat volledig onder controle van Rood en Groen met steun van de Piraten!!!
  Ik verwijs voor de rest naar de tekst gepubliceerd op de webstek van Kopp online.
  Ook hier stelt zich eens te meer de vraag :”Wat voor een klootjesvolk stemt voor deze rood-groene terreur?”.
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/bestsellerautor-soll-ins-gefaengnis-die-bestrafer-loben-den-straftaeter.html
  Men kan dus blijven “zagen en zeuren” over deze islam, maar de fundamentele vraag is en blijft : “Wie heeft deze totalitaire en gewelddadige ideologie hier binnen gehaald en gehouden???”. Volgende vraag :”Wie stemt er en blijft er stemmen voor die partijen die aan deze “invoer” actief meewerken??”.
  Als men het boek leest van Pirincçi gaat het echter over meer dan alleen maar de islam. Naast de islam zijn er nog andere “wapens” die worden ingezet voor de vernietiging van onze westerse maatschappij en beschaving, want het is daar dat het in feite om gaat. Deze islam sluit dan ook het best aan bij het bolsjevisme en de daarbij horende terreur. Beiden hebben ook hetzelfde doel=de vernietiging van onze beschaving !!!
  Er wordt gelukkig heel wat geschreven over het gevaar van de islam, maar ook Pirincçi en Xander, naast zovelen anderen, zeggen echter niets over wie de drijvende krachten zijn achter deze samenzwering. Bij deze samenzwering komen we immers terecht bij de occulte en machtige financiële belangen achter de NWO, en pas das wordt het interessant maar ook levensgevaarlijk.
  Op de webstek van Xander zijn er enkele nuttige reacties op het voormelde artikel. Hier krijgt men een kleine “tip” maar de reageerder durft blijkbaar ook niet doorgaan tot op het bot!!!
  De islam, is dus één der wapens, naast zovele anderen, die wordt ingezet op de weg naar deze NWO. Een juiste en volledige diagnose van de ziekte is dan ook noodzakelijk wil deze kanker aanpakken. Het is blijkbaar met deze diagnose dat er zich problemen stellen!!!

  Reageer ↓

 2. De Islam werd in dit artikeltje “prachtige ” omschreven , er is geen speld tussen te krijgen vooral “” die geboren mislukkelingen een superioriteitsgevoel verschaft “” dat zijn nagels met koppen . Mogelijk wordt hij aangeklaagd voor het beledigen van Moslims ! Hoe kan dat nu . dat schrijfsel is zo blank en vol waarheid als mijn eerste communie-zieltje . Dit artikeltje zou een verplicht voorwoord moeten zijn in hun Koran ! Diegenen die dan nog voortgaan met lezen , na ook al die voorbeelden te hebben gezien en gehoord tot wat die Allah neukers in staat zijn , hoofden afsnijden , folteren enz enz , dat zijn inderdaad “mislukkelingen” op zoek naar een superioriteitgevoel. Diegene die beweren dat het Christendom ook dergelijke fratsen op hun kerfstok hebben , wel zij hebben gelijk maar wij hebben ons aangepast en de deur van de middeleeuwen achter ons dichtgeslagen . De Islam heeft geen deur , zelfs nog geen gordijntje !

 3. “In de laatste 1000 jaren kwam uit niet één islamitisch land… een kunde die de gezondheid heeft verbeterd”

  Blijkbaar is er een stilstand gekomen, maar ere wie ere toekomt en de waarheid heeft haar rechten.
  In de 10 de eeuw ontstaat in Arabië een kolossaal, medisch werk dat de Europese artsen eeuwen als leerboek diende. Maar ook een boek ‘eerste hulp’ voor leken wanneer er geen arts beschikbaar is. Het beschrijft hoe je met planten kunt genezen.
  Niet uitgezaaide kanker erkenden zij rond 1200 als een ziekte van het organisme. Ze opereerden toen reeds onder narcose (Haschisch) en desinfecteerde met alcohol. Ze hadden ziekenhuizen met hoofdartsen en assistenten, die van zieke tot zieke gingen gevolgd door studenten.
  De Engelsman Harvey gold tot in de zestiger jaren als de ontdekker van de bloedsomloop (1616) maar in 1924 bewees een jonge Arabier in Freiburg dat de Arabische arts Ibn an-Nafis de bloedsomloop al in de 14 de eeuw beschreven had met daarbij de functies van de hartkamer, de rol van de longen en het nut van de bloedzuivering door zuurstof.

  • Tja, de Ware Islam is een bron van vrede en liefde, tolerantie en respect! De Ware Islam is de oplossing voor het wereldvoedselvraagstuk. De Ware Islam is een probaat middel tegen kanker, AIDS, Weltschmerz en neusverkoudheid, ja, De Ware Islam gaat ervoor zorgen dat de mensen huilend van geluk elkaar in de armen storten. Uren kunnen we er over praten! Die Ware Islam toch! Ach, hoe graag zouden we u toch duidelijk maken welke hemelse zaligheden u aan uw eigenwijze westerse neuzen voorbij laat gaan, alleen maar omdat u zich zo aanstelt over die paar aanslagen. Waarom ziet u toch niet dat De Ware Islam daar niks mee van doen heeft?
   Maar hoewel ik echt mijn best doe, kom ik er maar niet achter wat De Ware Islam precies inhoudt. En dat is raar, want ik heb toch een goed stel hersens in mijn kop. Dus dan ga ik vragen stellen over De Ware Islam. Dan vraag ik bijvoorbeeld: kijk, daar storten twee torens in, en daar blaast een moslimterrorist zichzelf op! Beangstigend! Is dat nou De Ware Islam? Maar nee, zeggen de islamapologeten dan. Dat is niet De Ware Islam; je bent enkel bang omdat je De Ware Islam niet kent. Verdiep je eens in de Koran, en dan zult je zien hoe prachtig onze gedachten zijn!
   Ja, dat lijkt me inderdaad redelijk. Ik moet ook niet oordelen over wat ik niet ken. Kijk! Hier staat dat alle ongelovigen doodgeslagen moeten worden. En hier staat dat moslims hun uiterste best moeten doen om de islam te verspreiden, desnoods met behulp van strijd. En hier staat dat vrouwen niks waard zijn, en geslagen mogen worden. En hier staat dat je moet liegen tegen ongelovigen, en mag stelen van de Joden, en dat je slaven mag houden. Het is allemaal niet erg hoogstaand, hè? Is dat dan wellicht De Ware Islam? Maar nee, zeggen ze dan. Jij moet helemaal niet proberen De Ware Islam te begrijpen aan de hand van de Koran, want dat kunnen alleen maar de imams en de schriftgeleerden. Niet-moslims die de Koran bestuderen, trekken alleen maar de verkeerde conclusies. En ja, met verkeerde conclusies leer je De Ware Islam natuurlijk nooit kennen.
   Ach, zit dat zo! Maar, als De Ware Islam zo’n zegen voor de mensheid is, wellicht dat De Ware Islam zijn uiting dan wel vindt in allerlei prachtige kunst en wetenschap. Kijk, daar zijn bijvoorbeeld alle zes islamitische Nobelprijswinnaars, waarvan er eentje voor zijn terroristische bewind de vredesprijs heeft gekregen. Oh, en kijk daar eens! Islamitische kunst! Vijfendertig strekkende kilometer volgekalligrafeerde boekrol, twee lemen potten en een juten vaatdoek. En hoort allen! Is dat nu islamitische muziek? Eindeloos herhaalde jengelmantra’s zonder harmonie of contrapunt? Het is bijna Bach, maar net niet helemaal. En waar zijn de islamitische technologische innovaties? Waar is de islamitische lucht- en ruimtevaart? Waar zijn de islamitische auto’s, wapens en computers die niet uit het buitenland gehaald hoeven te worden? Nee, sufferd! wordt er dan weer gezegd. Weet je dan niet dat De Ware Islam ver verheven is boven aardse zaken als muziek of technologie? Je moet De Ware Islam daar niet op beoordelen; je moet juist kijken naar de hoogstaande moraliteit van De Ware Islam. Dat is iets waar jullie in het westen nog wat van kunnen leren!
   Welke hoge moraliteit is dat dan precies? Ik stel mij hogere moraliteit voor als een vorm van inzicht dat uitstijgt boven aardse beslommeringen en de ijdelheden van het ego. Ik stel mij voor dat hogere moraliteit de mens lijdzamer en toleranter maakt. Ik stel mij voor dat hogere moraliteit de mens in staat stelt wijs en doordacht te handelen, zelfs, of juist met name, in crisissituaties; dat de mens zodra hij onder druk komt te staan niet eerst aan zichzelf denkt, maar leunend op zijn diepere inzichten in staat blijft een relativerend oog te handhaven.

   Maar hoe handelen moslims die onder druk staan? De beelden gemist van ISIS en IS?
   Hogere moraliteit? Het lijkt me meer een vorm van regressie naar de laagste instincten van de mens. Zien we dit ook niet terug in fenomenen als eerwraak en de hoofddoek? Zien we dit niet ook terug in de islamitische voorliefde voor lijfstraffen en steniging? Is dit niet ook de drijfveer achter al die aanslagen, en de moord op islamcritici? Is dit niet de reden dat moslims waar ook ter wereld zich over het algemeen extreem snel tot strijd en gewelddadigheden laten aanzetten? Ik zie helemaal geen hoge moraliteit. Ik zie juist alleen maar een lagere moraliteit; reflexhandelingen van een instinct dat zich bedreigd voelt.
   Ik blijf maar zoeken naar beter maar tot hier niets gevonden .

 4. Wij zullen die rotzooi blijven bestrijden tot hij verboden en verbannen is eerder kennen wij geen rust, die barbaarse smeerlapperij berust op perversiteit, achterlijkheid, gewelddadigheid en beestacjtigheid, die vuiligheid hoort niet thuis in ONZE gemeenschap, vroeger niet, nu niet en nooit niet.

 5. Je zou de Islam bijna kunnen vergelijken met het “ebola” virus . De Islam heeft als zogezegde godsdienst , ook al enorm veel onschuldige slachtoffers gemaakt . Voor ebola zijn weterschappers op zoek naar een bestrijdingsmiddel en al het mogelijke wordt gedaan om die plaag in te dijken ! Ebola vernietigd het lichaam ! De islam of Isbola vernietigd de geest , maar in tegenstelling wordt ze in bescherming genomen . De kritiek die als vaccin zou kunnen dienen wordt streng veroordeeld . Stel je voor dat er gewelddadige protesten komen tegen de geleerden die zich bezig houden met die uiterst besmettelijke ziekte Ebola !, Veroordelingen , vervolgingen door bepaalde correcte politieke partijen zijn hun belonging voor het vermijden van een catastrofe . Stel je voor dat uiterst besmette personen uit besmette landen welkom zijn. Inplaats van ze in quarantaine te plaatsen , mogen ze vrij rondlopen , worden regelmatig voorzien van een verse pamper en alles wordt gedaan om gevolg te geven aan hun grillekes . Voor deze ziekte eisen de beleidsmakers “respect en verdraagzaamheid” . Tenslotte zal deze Isbola ziekte , die de geest aftakelt , het verschil tussen goed , kwaad , rechtvaardigheid liefde en respect doet vervagen om tenslotte geheel te verdwijnen , veeeeel meer slachtoffers maken …. met steun…..van de overheid en het kieshokjevolk . Ik zie echt geen verschil tussen Ebola en Isbola

 6. Wat we van de islam in werkelijkheid te zien kregen :

  1- zolang de moslim bevolking niet hoger ligt dan 2% worden ze als een minderheid aanzien.
  2- van 2 tot 5% vangen ze aan te bekeren waarbij ze rekruteren onder gevangenen en bij stad benden (vb. Spanje, België, Duitsland, UK, Denemarken)
  3- + 5% vorderen ze het invoeren van halal voeding om arbeid te verschaffen aan moslims in de voedingsbranche. (vb. Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Nederland)
  4- + 10% vangen ze aan te protesteren tegen hun levensomstandigheden door toename van criminele daden (vb. Frankrijk, België, Duitsland, India)
  5- + 20% kunnen landen voor de kleinste aanleiding oproer verwachten ( vb.Ethiopië)
  6- + 40% zijn er bloedbaden op grote schaal (vb Bosnië, Libanon, Tchaad)
  7- + 60% zijn er etnische zuiveringen en vervolgingen van ongelovigen + drastische belastingen voor ongelovigen (vb.Albanië, Maleisië, Qatar, Soedan)
  8- + 80% dagelijkse aanslagen en jihad (vb. Egypte, Irak, Pakistan)

 7. Volgens de laatste nieuwsberichten zouden de benden van Allah, ook IS genoemd, tot op 200 meter van Kobani (Syrië) zijn opgerukt. Een normale legerleiding zou daarbij denken : probleem opgelost. 200 meter is een afstand waarop zelfs een middelmatige scherpschutter een euro-munt raakt en vermits die IS mannen iets groter zijn zou je kunnen veronderstellen dat ze vandaag nog, als martelaren, met de maagden in het paradijs hun gangen kunnen gaan.
  Helaas 3 x helaas, zal dit niet lukken met de Arabische schutterstechniek, waarbij munitiemagazijnen in het wilde weg worden leeggeschoten.

 8. De Koerden hebben in Brussel geprotesteerd omdat ANDEREN iets zouden doen. Niemand verhindert hen om naar hun vaderland af te reizen en daar te strijden tegen IS. Maar het Euro-parlement binnen dringen is natuurlijk gemakkelijker dan de strijd aan te gaan met de diepgelovigen.
  En zag ik geen vlaggen van de PKK leider Orçalan? Die moet hen toch als terrorist het voorbeeld hebben gegeven.

 9. Kreeg een bericht binnen waarin de Chaldeeuwse-katholieke Patriarch Sako meldt dat de huizen van christenen en de plaatsen waar ze samenkomen gemarkeerd worden met de 25 ste letter uit het Arabische alfabet.

 10. De uitvindingen, die aan de arabische moslims worden toegedacht zijn voor het over grote deel gedaan toe te wijzen aan door de arabieren overwonnen volkeren zoals Perzen, Grieken, Joden, Assyriers, Kopten etc..
  Averroes, bijvoorbeeld was een bekeerde jood, die zijn hoofd liever was dan zijn oorspronkelijke geloof en zo zijn er talloze voorbeelden.
  Bedrog en leugens daar blinken de arabieren in uit.
  Arabische wetenschap gaat niet verder dan de koran en het zwaard.

  • Je hebt een punt.
   Ik haalde mijn informatie uit een oud medisch tijdschrift uit de jaren twintig. Dus lang voor we overspoeld werden door de benden van Allah. Je zou van een dergelijk blad mogen verwachten dat het vermeldt dat die kennis aan de Arabieren was overgedragen door de door hen overwonnen volkeren.

Reacties zijn gesloten.