Requiem voor de sossen

Afbeeldingsresultaat voor kaviaarHet kaviaarsocialisme heeft zichzelf opgegeten. Het klassieke partijsocialisme is in gans West-Europa gedecimeerd en op sterven na dood. Alleen hun leiders beseffen het nog niet.

De letters PS zijn zo ook de afkorting geworden voor “Parti des Scandales”. En ook de Brusselse zelfbediening loopt al jaren als een rode draad door het breiwerk van schandalitis.

Afbeeldingsresultaat voor boter op je hoofdLees het opiniestuk van Jean-Marie Dedecker: ‘Socialistische graaicultuur in Brussel kon enkel gedijen door schuldig verzuim van de coalitiepartners’ 

 

6 gedachten over “Requiem voor de sossen

  1. Daar zat de linkse pamperbende natuurlijk op te wachten om nu vol op het orgel te kunnen gaan!!!Nu heeft heel de bende gehoord wat de man geroepen heeft blijkbaar,maar als er aanslagen van de moslims plaatsvinden dan horen ze blijkbaar niets???Ze worden bang van de islam en moslims in de eussr dat is overduidelijk!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3185966/2017/06/19/Man-rijdt-in-op-voetgangers-aan-Londense-moskee-Ik-ga-alle-moslims-vermoorden.dhtml

  2. Volgens mij zag de socialistische partij de bui hangen en werd de socialist Macron een jaar voor de verkiezingen uit de regering gelicht, om helemaal op zijn ééntje(?) de schapen aan zijn kant te houden en het socialistische gedachtegoed -doorspekt met wat liberale ideeën wat al even erg is- verder uit te voeren.

    • Inderdaad Anna, dit scenario is nu uitgevoerd! Maar het is al lang geweten: een volk krijgt de leiders die het verdient. Niet gaan stemmen of “dom” stemmen leidt onherroepelijk daartoe… Wie zijn g.t verbrand moet maar op de blaren zitten!

Reacties zijn gesloten.