Reikte Obama’s invloed tot in het Vaticaan?

Afbeeldingsresultaat voor pope benedict sacked by obamaItaliaanse Aartsbisschop stelt dat Paus Benedictus XVI is afgetreden onder de “druk” van Obama

Een Italiaanse Aartsbisschop die dicht staat bij Paus Benedictus XVI heeft beweerd dat de Obama-administratie medeplichtig is geweest aan de “enorme druk”, die de voormalige Paus ertoe heeft bewogen in 2013 af te treden.

 

 “We vinden dat Paus Benedictus XVI onder hoogst ongebruikelijke omstandigheden afgetreden is en vervangen werd door een Paus wiens klaar-blijkelijke missie eruit bestaat om een spirituele component te geven aan de radicaal ideologische agenda van de internationale linkse beweging.”

Het is “geen toeval” dat sommige Katholieke groepen “gevraagd hebben aan president Trump om een onderzoekscommissie op te richten om te onderzoeken of de administratie van Barack Obama druk heeft uitgeoefend op Benedictus,” zei Aartsbisschop Luigi Negri in een interview maandag, waarbij hij verwees naar andere onthullingen van Wikileaks over inspanningen van de Democratische Partij om de Katholieke Kerk in de Verenigde Staten van koers te laten veranderen.  Meer…

1 gedachte op “Reikte Obama’s invloed tot in het Vaticaan?

  1. In de zomer van 2008 was Obama, als presidentskandidaat, op wereld tournee. Met het fiat van Merkel mocht hij in Berlijn de enige publieke rede houden.
    Als je de foto’s in de Berliner Morgenpost van 24.07.2008 bekijkt, merk je direct welke natie het in Duitsland voor het zeggen heeft.

Reacties zijn gesloten.