Alle Nederturken terug naar het Ottomaanse Rijk?

Afbeeldingsresultaat voor ottomaanse rijkErdogan bedreigt Nederland.  De gevolgen van de ongastvrije ontvangst van zijn pionnen zullen zwaar zijn.  Zou hij bedoelen dat alle Turken fluks hun biezen en hun buren moeten pakken om Heim ins Reich te keren?  Inch’ Allah.

 

Recep Tayyip Erdoğans oproep aan de Nederturken:

“Ik roep mijn broeders en zusters in deze landen [Nederland, Duitsland en Oostenrijk] op om hun buurman en buurvrouw naar Turkije te brengen. Zo kunnen ze eens zien wat gastvrijheid is. Wij zullen ze gastvrij ontvangen (in tegenstelling tot Nederland).”

Juist.  De hotels staan sinds verleden jaar voor meer dan de helft leeg.  En in de gevangenissen is er ook nog plaats zat.

Lees het opiniestuk van Joost Niemöller: “Dit is het gelijk van Wilders.” 

 

4 gedachten over “Alle Nederturken terug naar het Ottomaanse Rijk?

 1. De houding van de Nederlandse regering is makkelijk te verklaren. Woensdag zijn er verkiezingen en dan moet je punten tegen Wilders halen. Na de verkiezingen zijn de Turkse haatpredikers terug welkom.

 2. Inderdaad Anna,

  Rutte de Heldhaftige I van Nederland wordt gedwongen dezelfde retoriek te gebruiken als Wilders, hij denkt/hoopt dat zijn Lagelalalanders niet merken dat zijn broek nu wel heel laag afzakt.
  Nu kan het nog altijd twee richtingen uit:
  1. de lullige Lagelalalanders stemmen en bloc voor die held, want zie wel hij durft! Allee ja, nog twee dagjes politieke moed, nadien business as usual: plat op de buik voor het Herrenwoestijnvolk.
  2. de minder lulligen zullen en bloc voor Wilders stemmen want die zien nu al dat de Harde Houding die Wilders al jaaaaren lang voorhoudt tegen de imperialistische Erdogan (en de miljoenen woestijnratten die niks liever willen dan hier visumvrij Europa te over te nemen en ons hun wetten opleggen) vruchten afwerpt.

  Even het Europees vergrootglas erbij nemen:
  EU met zijn legioenen techneuten misleid door Drunckers, hysterische verafstootjes en andere grote denkers met de brains van een natte dweil, zwijgen in alle talen, net als le Président Normal I van het zieltogende en brandende Frankrijk, ze zitten klem want ze hadden zooooveel beloofd aan vriendje Erdogan. Dat alleen al toont aan dat EU op instorten staat.

  En als ik naar dat mooie Europese vlaggetje kijk, award winning superdesign met dat hemelsblauw en die gouden sterretjes, denk ik : voor hoelang nog?
  Het jaar 2017 wordt het Jaar van de Vallende Sterren.
  Read my lips.
  Quousque

 3. Gisteren was heel Nederland en Europa nog verliefd op de Turken. Ze meenden grote ontwikkelingen, een kracht en een grote vooruitgang te zien. Dat alles zou Turkije bewezen hebben.
  Waarmee hebben de Turken deze ontwikkeling, vooruitgang en kracht bewezen? Door fanatisme. Hun natuurlijke toestand..
  En fanatisme is geen kracht noch ontwikkeling, het is een vernietigende gruwel.

Reacties zijn gesloten.