Rebellen houden geen krijgsgevangenen

Op 16 september heeft de Turkse luchtmacht een Syrische helikopter neergeschoten, die , naar verluidt, het Turkse luchtruim had geschonden.  Volgens Turkije bevond het toestel zich 2 km boven sultangebied; het Syrische leger spreekt over een klein stukje dat per vergissing, tijdens de terugvlucht, boven het Turkse grensgebied overvlogen werd.  De helikopter crashte op Syrisch grondgebied en de bemanning kon zich met valschermen redden.

Het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten meldde dat een van de piloten gevangen was genomen door ‘rebellen’. Het lot van de andere piloot was onbekend.

Tot zover de officiële berichtgeving.  Wij zijn er altijd vanuit gegaan dat Erdogan de Amerikanen een kleine voorzet wou geven om de oorlogsbal binnen te kunnen  trappen.

Wie in de handen van de ‘rebellen’ valt, is de facto dood, ook als hij nog ademt.  Zij houden geen krijgsgevangenen. Minder werk voor het Rode Kruis en de Rode Halve Maan.   De ‘rebellen’ bouwden nadien een feestje.  Er werd zelfs een filmpje opgenomen van de heuglijke sfeer en gezelschapsspelen.  U krijgt een impressie van de vreugde na het neerhalen van de helikopter.  En beelden van de onthoofde bemanning.  Niet voor gevoelige kijkers.

Intussen meldt de blog Shariaunveiled dat islamisten in een dorp met christelijke bevolking de ongelovige honden een kopje kleiner gemaakt hebben (!).  Zelfs kinderen moesten eraan geloven.  Ook hier gruwelijke beelden.

Bron:  news.com.au

5 gedachten over “Rebellen houden geen krijgsgevangenen

  1. Wel vreemd dat men zich met een valscherm kan redden uit een neerstortende helicopter. Dat heb ik toch nog nooit eerder gelezen.

    • Zelfs de nullenzender wist dit te melden en verder alle internationale media. Dat de bemanning neergeschoten en onthoofd werd, is hun blijkbaar ontgaan.

  2. Ocharme ! mijn gedachte gaan uit naar die moedige Vlaamsche jongens die de rebellekes helpen in hun strijd voor de vrede , vrijheid , democratie en een menswaardig bestaan ! Het vraagt zeker veel moed , tenminste naar islam begrippen om een weerloos slachtoffer het hoofd af te snijden en deze trofee fier te mogen tonen in een youtuubeke . Na de uiteindelijke overwinning , voor wie dat ook moge zijn , kunnen ze starten met de afrekeningen . Ik heb de indruk dat ze in de duistere middeleeuwen meer beschaving hadden dan het krapuul van heden die hun misvormde oerinstincten kunnen botvieren en vermoedelijk nog steun krijgen van een “beschaafde” grootmacht !

Reacties zijn gesloten.