Ramadan-nieuws

Obama nodigt uit voor de iftar in het Witte Huis

Obama lädt zum Iftar ins Weiße Haus ein
Ook dit jaar organiseerde de president van de VSA donderdag ll.  een Ramadan feestdiner in het Witte Huis voor Amerikaanse moslims.  In zijn toespraak loofde hij hen voor hun verdiensten bij de opbouw van de VSA als ondernemers, technologie-innoveerders en pionieren in de medische sector.
Wat hij niet vernoemde was dit:

http://www.thereligionofpeace.com/pages/americanattacks.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamic_terrorist_attacks

3 gedachten over “Ramadan-nieuws

 1. Ik word daar nog steeds koud van, en herinner mij nog precies waar ik stond toen mijn dochter mij opbelde en zei ‘dat ik mijn TV moest aanzetten. Wat een gruwel: Amerika werd in het hart getroffen, en is het nog steeds: die beelden vergeet niemand meer.
  En uitgerekend de huidige president zet de deuren van het witte huis open voor de soortgenoten van die monsters die de aanslag pleegden: zijn ze nu van een andere orde qua opleiding, het blíjven moslims. Uit respect voor zijn kiezers en andere landgenoten zou hij dat beter niet gedaan hebben, maar tja: het is zijn laatste ambstermijn, wie kan hém nog deren…
  Al die jaren die achter hem liggen: wat heeft hij voor de Amerikanen beweerheid? Als die (loze) beloftes die hij niet eens is nagekomen, en in vage termen opdreunt wat zijn entourage hem heeft voorgedicteerd: hij heeft maar af te lezen!
  De wereld is rot, compleet gevoelloos geworden en waartoe zal dit allemaal leiden…
  Bah…

 2. Ziezo, Fikken’s reactie op deze clip staat nu op YT…er staat wèl bij dat dit antwoord nog moet goedgekeurd worden door hèn.
  Ik ben benieuwd of het er morgen nog op zal staan, want ‘k ben nogal voorzichtig geweest in mijn uitlatingen. 🙂

Reacties zijn gesloten.