Racisme…

mediamanipulatie… dé dada van de media

De afgelopen dagen is er veel commotie geweest omtrent het EO programma Hufterproof. De vrouw is op een onterechte manier in beeld gebracht, waardoor ze nu als racist wordt gezien en ernstig wordt bedreigd. Voor alle duidelijkheid de beelden zijn dus verknipt!

Posted by 112Misdaad.nl on woensdag 17 juni 2015

EO door het stof na misleidend programma over racisme
Een nietsvermoedende bezoeker van een kledingwinkel werd in het EO-programma Hufterproof onterecht neergezet als racist. De omroep en producent Skyhigh TV gingen woensdag diep door het stof.   Lees verder…

Tja, wij hebben zo onze bedenkingen bij dit verhaal.  “Ik ben geen racist.  Integendeel. Het behoort tot haar geloof.”  Zieligheid in het kwadraat.  Wie is hier acteur / komediant?

FT

 

2 gedachten over “Racisme…

 1. Het moet een hel zijn, in Links NL (LNL) gebrandmerkt te worden als racist. De EO is trouwens ook een tergend linkse omroep. NLse tv is nog slechts een schaduw van wat het vroeger was: eigen feuilletons en cabaretiers zijn vervangen door Witse, continu reclame, turnen voor 100+ers, playbackshows enz. Als je het journaal opzet denk je dat je per ongeluk in Afrika beland bent, gezien de zwarte nieuwslezer. En de muisstille en doodsaaie achtergrondmuziek ‘s voormiddags is blijkbaar bedoeld om iedere NLer die het gewaagd heeft om op te staan terug in zijn bed te krijgen.

 2. Het gaat hier gewoon om de klassieke psychologische oorlogsvoering tegen de autochtone bevolking in typische “agitprop” stijl. Wat hier met racisme bedoeld wordt is gewoon een daad van verzet tegen de vreemdelingeninvasies en bezettingen.(in het kader van de NWO).
  Het is dit verzet dat moet in de kiem gesmoord worden.
  Daarentegen stelt er zich geen enkel probleem met de door dit geïmporteerde kiesvee gepleegde misdaden.
  Deze contradictie met het daaruit volgend besluit kan dan ook het best worden omschreven met een citaat :
  “Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
  Alexander Solschenizyn
  Op basis van de huidige definities van het (slechte)verzet en (goede)collaboratie is er dan ook ook een probleem met de omschrijving van het verzet en de collaboratie tijdens de Duitse bezetting in 1940-45!!!
  Gezien de lat moet gelijk liggen(wat voor de geobsedeerde adepten van de gelijkheid toch niet moeilijk mag zijn), dienen dan ook de wettelijke initiatieven genomen te worden om deze lat gelijk te leggen.
  Momenteel loopt er in de sportbijlage van het Nieuwsblad een dagelijkse “ode” aan Eddy Merckx, het icoon van de belgicisten en francofielen.
  Naar analogie met het verleden van Onckelinx kan men ook eens gaan neuzen in het verleden van de familie Merckx, niet om deze familie te bekladden zoals Bartje dat doet met de zijne, maar wel om deze belgicisten en francofielen voor schut te zetten. (=Sun Tzu!!!!!!)..

Reacties zijn gesloten.