4 gedachten over “Proficiat Nederland!

 1. gisteren 06.04.2016 werd Europa getroffen door de Virus Democraticus.
  Het kleine Nederland, zowat het enige land dat zich democratisch noemt en het dan ook werkelijk is, bij middel van tussentijdse referenda, heeft “Europa”, het grootste politiek en economisch Kankergezwel van de laatste zestig jaren, getorpedeerd.

  Weinig Nederlanders beseffen echter wat dat Oekraïens handelsverdrag inhoudt, maar dat is ook niet nodig, het zal hen worst wezen. De rode potloden hebben hun feitelijk doel bereikt: Europa als hallucinant zelfbedieningssysteem voor duizenden fanatieke Europeërs die niks anders doen dan hun zakken vullen en de onze ledigen, staat nu letterlijk op ontploffen. Paniek in alle kastes en loges en lobby’s van gebuisde politiekers en meeprofiterende techneuten zien hun surrealistisch kaartenhuisje in elkaar stuiken. Ze zullen hard terugvechten, maar geen nood, Europa zal niet door iemand vernietigd worden, het vernietigt zichzelf.

  Alle illusies die ons voorgeschoteld werden, veilig en vrij verkeer van goederen, diensten en personen, zijn slechts een schaamlapje geworden voor de massale imperialistische immigratie: iedereen valt hier zomaar binnen niet om handel te drijven, niet om uit te wisselen, maar om onze zorgvuldig opgebouwde welvaart te plunderen, te stelen, te moorden, te overheersen. Niet in het minst is de islamitische invasie decennialang te pletter gepamperd, en bedolven onder grote mensenrechterlijke principes. Met de actieve medewerking van de linkse kerken, die hun eigen kiesvee aan het verliezen waren.
  Dit kan gezien worden als landverraad door miljoenen Gutmenschen tegen honderden miljoenen rechtgeaarde en noestwerkende burgers van het continent Europa.

  Europa is klinisch dood.
  Nu nog de baxters afleggen.
  Nu nog netjes begraven,
  en dan zoals na vele sterfgevallen, de verdeling van de buit.
  Boer let op uw ganzen !

  Quousque

  • “Boer let op uw ganzen !”
   Inderdaad en vooral: laten we ons niet blij maken met een dode mus…
   1. Dit referendum is niet beslissend of bepalend maar is slechts raadgevend.
   2. Het handelsakkoord met Oekraïne is reeds door de EU-kommissie goedgekeurd…

   • En door alle lidstaten, incl. Nederland. 0.6% van de Europese bevolking stemde tegen het associatieverdrag! In Nederland kregen ze tenminste de kans om hun mening te geven.

   • Een referendum is nooit bindende tenzij het gebonden is aan een wetsvoorstel,ik meen me te herinneren dat een opkomst van 32% hiervoor voldoende moet zijn (wetsvoorstel) en NL.de wil van de kiezer dient te respecteren.
    Anderzijds is het handelsakkoord al gearrangeerd, met 11miljard euro dat Europa ter beschikking stelt aan Oekraïne.

Reacties zijn gesloten.