Presidentskandidate voor de Republikeinen…

… heeft ambitieuze plannen voor een Derde Wereldoorlog

Over de leveringen van oorlogsmateriaal in Oekraïne, in het M.O., aan ISIS, al Nusra, al Qaeda in het M.O. via bevriende EU-kandidaatlidstaat Turkije, geen woord.  Over zgn. “instructeurs” in b.g. plaatsen, geen woord.  Over herhaaldelijke provocaties in b.g. plaatsen, geen woord.  Over chantage, geen woord.  Over spionage, afluisterpraktijken van “bevriende landen”, geen woord.  Over financiële manipulatie (…Griekenland, ECB, Goldman-Sachs-agenten in nationale regeringen…), geen woord.  Over ondermijning van nationale souvereiniteit, geen woord.

Het woord “oorlog” staat trouwens ook op de verboden woordenlijst.  Oorlog en militair ingrijpen wordt door de poco pers en politici vervangen met een geschiktere woordkeuze, zoals “geschillen”, “vredesmissies”, “hulp bij democratiseringsproces”, “ondersteuning van de bevolking”, “logistieke steun”, …   Waar er geen olie, geld of macht te vinden is, komen de VSA niet tussen.  Herinner u de pathetische oproep van de First Lady “bring back our girls”, een voorloper van “Je suis Charlie”.  Kost niets.  Even een emotioneel optreden, een krokodillentraan, zakdoek boven en hop, naar een volgend mediamoment.      Zoek zelf maar uit onder welke noemer de VSA “opereren” in 134 plaatsen op de wereld.   Meer weten…

FT

 

8 gedachten over “Presidentskandidate voor de Republikeinen…

 1. Dat ziet er geen gemakkelijk maske uit . Het is niet omdat ze hare vent onder de sloef gekregen heeft , dat ze moet denken dat straks heel de wereld naar haar pijpen zal dansen . Maar och , dat zijn van die entertainment gehuurde zogezegde kandidaten die wat staan te lullen zodat een ernstig kandidaat meer gehoor zou krijgen . Lodewijk de zoveelste liet zich ook omringen door mismaakte en lelijke mensen opdat zijn “schoonheid” meer zou benadrukt worden

   • “…de mannen doen het zoveel beter !”
    Dit wordt beslist de beste mop van de maand.
    🙂 🙂 🙂

    • Er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen: Jeanne d’Arc, Margaret Thatcher, Marine LePen, VB-vrouwen. Maar, zoals gezegd: het blijven uitzonderingen.

 2. Mannen of vrouwen : het maakt geen verschil uit. Dit geldt ook voor “republikein of democraat”.
  Het zijn de “banksters” van Wallstreet die beslissen met dan vooral de C.F.R. en het AIPAC, en met Sheldon Adelson (van Las Vegas) als “hoofdsponsor”.
  Carly Fiorina is gewoon de buikspreekster van deze “banksters” zoals al de rest.
  T.a.v. Frans :
  Wat de vrouwen betreft :
  http://www.bol.com/nl/p/schiet-eerst-de-vrouwen-neer/666794926/?country=BE
  boek :
  Auteur: Eileen MacDonald
   Nederlands
   381 pagina’s
   Uitgeverij de Geus B.V.
   april 2004
  Alle productspecificaties
  met citaat :
  ‘Schiet eerst de vrouwen neer’ luidt het advies van Interpol aan de Europese anti-terreur-brigades. De Britse journaliste Eileen MacDonald vroeg zich af waarom, en besloot te gaan praten met de terroristes zelf. Het leverde een boek op dat afrekent met vele hardnekkige vooroordelen over vrouwen die geweld gebruiken.”(=einde citaat).

Reacties zijn gesloten.