Na been wordt doopceel gelicht

U herinnert zich de historie rond de verdronken kleuter Daylan.  Ouders en kinderen woonden veilig en wel in Istanboel.  Zijn vader bleek niet alleen een gratis gebit te willen krijgen in de EU, bovendien werd hij intussen ontmaskerd als mensensmokkelaar.

U herinnert zich zonder twijfel ook de man met kind die door een fotografe beentje gelicht werd.  Blijkt dat de vrouw, die stante pede ontslagen werd, een moordenaar onder het mom van vluchteling in beeld gebracht heeft.

‘Vluchteling’ die struikelde door been Hongaarse cameravrouw blijkt moorddadige terrorist

De Westerse media spraken er schande van toen een Hongaarse cameravrouw een ‘arme vluchteling’ liet struikelen, een filmpje dat de hele wereld over ging. Wat blijkt: deze moslim was Al-Nusra / Al-Qaeda terrorist Osama Abdul Mohsen, die het bloed van veel Koerden aan zijn handen heeft en in tenminste drie Syrische steden burgers heeft vermoord. Desondanks werd hij als zogenaamde vluchteling samen met zijn vrouw en kinderen met alle egards opgenomen in Spanje, waar hij zelfs door Real Madrid ster Cristiano Ronaldo werd uitgenodigd om een voetbalwedstrijd bij te wonen.

De Koerdische Democratische Partij (PYD) verklaarde afgelopen vrijdag dat tal van Koerden Osama Mohsen hebben herkend, onder andere van de foto’s op zijn Facebook pagina. ‘Hij sloot zich in 2011 bij de rebellen (van het aan Al-Qaeda verbonden Al-Nusra) aan en heeft misdaden tegen civiele minderheden, waaronder Koerden, begaan.’

Mohsen komt uit de vlakbij Turkije gelegen Syrische stad Tel Abyad. Toen de stad in juli door de Koerden veroverd werd sloeg hij op de vlucht, omdat hij bang was dat ze hem zouden herkennen als lid van Al-Nusra. Lees verder bij collega-blogger Xander.

FT

3 gedachten over “Na been wordt doopceel gelicht

    • Wij vrezen dat er behoorlijk wat door de asielmazen glippen. Zullen we nog vroeg genoeg ondervinden.

    • geloof wat je wil,de pers,links of rechts zullen altijd overdrijven en de waarheid is in’t midden !

Reacties zijn gesloten.