Politie Minneapolis (VSA) buigt voor de dictatuur van de multicul

Politie Minneapolis (VSA) buigt voor de dictatuur van de multicul

Meer blauw djihab op straat

Hijab-Uniformen -

De glunderende flikkenmadam met in het ingelast hoekje de opgetogen Lori Saroya, Executive Director van CAIR.

Proficiat aan de Amerikaanse dhimmi’s.  Bij de St. Paul Police (!) in Minneapolis mocht de eerste persoon met kledij vanuit de migratieachtergrond aantreden, nl.  een moslima afkomstig uit Somalië. Achter de beslissing staat de machtige CAIR-organisatie („Council on American-Islamic Relations“) die een succesrijke campagne gevoerd heeft om het dragen van de hoofddoek bij de politie mogelijk te maken.  Deze heeft intussen de politie met hun verstandige beslissing gefeliciteerd, want ‘een moslima dwingen haar hoofddoek af te doen staat gelijk met het verplicht verwijderen van enig ander kledingstuk’.

We zijn weer iets wijzer geworden vanmorgen.  Het  niet dragen van een sjaaltje op je hoofd is net hetzelfde als het niet dragen van willekeurige bovenkledij zoals een bloes, een lange broek of een rok.  Staat waarschijnlijk ergens in de koran.  Zullen we nakijken.

PI

6 gedachten over “Politie Minneapolis (VSA) buigt voor de dictatuur van de multicul

  1. Ga daar maar eens klacht neerleggen tegen de muezzin die u om 5 uur ‘s morgens via luidsprekers in luid klaaglijk arabisch wakker maakt voor het 1e gebed.

  2. Het voordeel van dergelijke vrouwelijke politie-agenten ge kunt ze gemakkelijk omkopen met een “banana”

  3. Amerika is ver van ons , soms gebeuren daar zaken die onze haren ten berge doen rijzen , zoals politie-agenten met hoofdoek. Ik acht het echter niet uitgesloten dat zoiets , bij ons ook mogelijk wordt. Een inspecteur van politie moet verheven zijn boven alle politiek en zeker boven de een of andere godsdienst ( alhoewel 80 procent van de Antwerpse politie VB-ers zijn door hun ervaringen met de vreugdebrengers) Hij moet dus volkomen neutraal zijn , om in eer en geweten jullie op den boek te slingeren ( dat wordt hoe langer hoe moeilijker , Ik werd O zo dikwijls uitgescholden voor racist ) en te handelen naar wat de wet voorschrijft.! Ik moet eerlijk zijn . Ik heb vrouwelijke collega’s gekend met Marokkaanse roots die volledig mijn respect genoten . Met een hoofddoek zou dat allemaal veranderen . Zouden die strenger optreden tegen een ongelovige of als ik anders geaard zou zijn ( ik ben geen homo hoor ! vraag het maar aan Lolita en Marieke) Openbare diensten in het algemeen moeten in volledige neutralietit ter beschikking staan voor “iedereen”. Ik zou nooit me laten bedienen door een kopvod want dat druist volledig in tegen mijn principe , laat staan dat een agent-kopvod mij zou terechtwijzen! VergeetHet !! met al de Chinezen maar ….enz enz

  4. Ik ga er van uit dat Open VLD hier in Vlaanderen alle zeilen zal bij zetten om dit te voorkomen in een Vlaams politiekorps. Ah, ja, die gaan toch naakt zwemmen met zijn allen. Op Fientje na.

    • Ik verkies toch nog liever een kopvodagente dan gaan zwemmen samen met Maggie De Block in onze blote

Reacties zijn gesloten.