Politie mag geen wapen meer dragen, da’s veiliger!

Afbeeldingsresultaat voor jusos bremenDe jong socialisten – Jusos –  in Bremen zijn begaan met de veiligheid van de bevolking.  Daarom eisen ze dat de politieagenten met straatdienst, de ‘Streifenpolizisten’, hun wapen niet mee meenemen als ze in het verrijkte Bremen de wet moeten doen handhaven.

“Want dat moet niet tot minder, maar tot meer veiligheid leiden.”, dixit David Ittekkot, voorzitter Jusos Bremen.    Volgens hem “zou de bevolking de agenten niet meer zo bedreigend vinden en bovendien… kan het wapen dan ook niet gestolen worden!”

3 gedachten over “Politie mag geen wapen meer dragen, da’s veiliger!

  1. als er flikken in de buurt zijn , is het teken dat het veilig is
    als het onveilig is, zijn er nergens flikken te bespeuren…

  2. Net zoals auto’s zonder remmen, die zorgen ook voor meer veiligheid. Dit soort waanzin verkopen de groene rakkers ons, in de hoop dat we het nog geloven ook.

  3. Ik ben het volledig eens met de “puber” of jong socialisten.De politie moet dringend ontwapend worden . Hun kledij is al een provocatie op zichzelf ,zeker hun hoofddeksel en of helm . Ze zouden die moeten vervangen met een Donald Duck of Mikey Mouse versie al naargelang hun graad .Hun pistool waarmee ze menschen kunnen kwetsen of erger (ik durf er niet aan denken) kan na overleg , vervangen worden door een waterpistool waardoor de snodaard inplaats van een kogel een fris waterstraaltje hem tot overgave doet dwingen . De matrak is een echt schandaal , ze is niet alleen de oorzaak van blutsen en builen , maar ook voor “verkrachtingen” ,die terecht een ongeziene protestactie deed ontstaan…veeel groter dan het sexueel geweld met de jaarwisseling , een jaartje geleden . Een spinnen tutter of een suikerstok ter vervanging is reeds in overleg tussen de verschillende Duitsche politieke partijen ! Maar het grootste onfeilbaar verdedigingsmiddel is en blijft nog altijd “een armlengte afstand “

Reacties zijn gesloten.