8 gedachten over “Plagiaat of toeval?

 1. Heel toepasselijk de foto van de vrouw op de stoel(3de van boven). Het betreft de foto van Christine Keeler, een Engelse prostitué die indertijd de aanleiding was tot het Profumo schandaal in Engeland. Ze had zowel een verhouding met Profumo als met een KBG agent van de sovjet ambassade in Londen. De foto zegt meer over Bartje dan eens ganse bibliotheek vol boeken. Het bloed kruipt blijkbaar waar het niet kan gaan, en soort zoekt soort.

  • Telkens als wij iemand in die houding op een stoel zien zitten, dan denken wij aan Christine Keeler en het Profumoschandaal. De houding is typerend: uitdagend, vol zelfvertrouwen, het essentiële verhullend, je meent iets te zien, maar het wordt in feite slechts gesuggereerd. Het geeft perfect weer wat wij bedoelden. Tof dat je het (h)erkend hebt, Lovenaar.

 2. Plagiaat kunt ge dat echt niet noemen , BDW heeft nog al zijn klederen aan . Moest hij nu ook in zijne blote op die stoel zitten ! maar dat is toekomstmuziek.

  • Ge hebt toch al het haar op zijn borst kunnen zien toen hij ging zwemmen met de ijsberen?

 3. De geachte redactie zit nu toch wel op een dwaalspoor bij het bekijken van Bart de Bever en zijn bende… dat tweevingertjes-opsteken is NIET het teken van Vlaanderen, doch wél om aan te duiden dat zij “fans” zijn van Tom-testrerom’s lied “Dos cervesa por favor”.
  In Westvlaamse café’s is dat…: “Twè pientjes, patron”.
  (op Youtube kan men reeds een handjevol parodiën zien van die clipjes-voor-simpelen) 🙂

Reacties zijn gesloten.