Persvrijheid botst met EUropese ‘waarden’

Propaganda mapDeze week werd in de EU-praatbarak over een resolutie gestemd om actie te ondernemen tegen anti-EU propaganda door derden, m.n. door Rusland.  De tekst van de resolutie beschuldigt de Russische regering ervan een breed spectrum mediamiddelen te gebruiken die de geliefde democratische waarden onderuit halen.

Zoals iedereen weet is de EU dé democratische kampioen bij uitstek.
Enerzijds keurden verschillende volksvertegenwoordigers de resolutie niet goed, anderzijds waren sommige EU-kritische partijen voorstander van het initiatief.
Italiaanse, Franse en Griekse EU-volksvertegenwoordigers zijn het minst enthousiast over de anti-Rusland maatregelen; het land b steunt vanzelfsprekend de resolutie.
Deze werd uiteindelijk door een meerderheid aanvaard, maar niet echt overtuigend: 304 vóór, 179 tegen, 208 onthoudingen.

En dit is dan de berichtgeving over de genoemde resolutie door het mediakanaal RT, die volgens de EU-potentaten even erg is als I.S. en andere moslim-terroristische groepen.

VoteWatch

1 gedachte op “Persvrijheid botst met EUropese ‘waarden’

  1. Als ik zo een en ander op een rijtje zet, of althans probeer, kan ik niet anders dan vaststellen dat vele eu-waarden nogal wat botsen met mijn (ons) gezond boerenverstand…maar ja , we zullen natuurlijk meewarig bekeken worden door de eu-potentaten zijnde niet degelijk op de hoogte!!!

Reacties zijn gesloten.