Pegida Vlaanderen + aanpassing

Deze oproep blijft bovenaan staan tot maandag.  U vindt hieronder nieuwe artikels.

PEGIDA Vlaanderen gaat de straat op! Beste mensen, omdat de politie momenteel de handen vol heeft met het garanderen van onze veiligheid tegen de moslimterreur, werd ons gevraagd (nog) geen optocht te houden maar er een bijeenkomst van te maken op de Groenplaats. Uit respect voor onze politiemensen, die voor ons hun leven riskeren, gaan wij daarop in.

De bijeenkomst gaat door op 26 januari van 20:00 tot 22:00 (?) uur op de Groenplaats Antwerpen (bij het standbeeld). Het wordt geen wandeling maar een uiting van bezorgdheid van vele mensen betreffende de aantasting/ondergraving van fundamentele waarden: Democratie, Vrijheid van meningsuiting, Vrijheid van pers, Scheiding der machten ( onafhankelijke rechtspraak), Gelijkheid tussen man en vrouw, Strikte scheiding tussen staat en geloof…

Deze bijeenkomst heeft volgend karakter :
1. Eerbetoon aan slachtoffers van (moslim)terreur
2. Uiting van bezorgdheid voor de aantasting van onze waarden
3. Uitdragen van christelijke/humanistische waarden

Hierbij richtlijnen en afspraken :
* Volg de richtlijnen van onze eigen ordedienst, herkenbaar aan een éénduidig fluovestje.
* Alle aanwijzingen en voorstellen door de politie worden strikt opgevolgd !
* Iedereen heeft het recht om een eigen mening te uiten. Dialoog is constructief, uitschelden, bedreigen of fysiek geweld tegen tegendemonstranten is uit den boze en er zal door de ordedienst en/of verantwoordelijken met behulp van de politie ingegrepen worden.
* Elke vorm van aanbrengen van schade is uit den boze, indien nodig zal ook hier de politie worden gewaarschuwd
* Het uitdelen van flyers of andere propagandamiddelen is niet toegelaten.
* Pegida is ook bezorgd o het milieu, dus laat geen afval achter (er zijn overal vuilbakken) en we laten het terrein proper en netjes achter.
* Bepalingen van het verkeersreglement en bepalingen van de geluidsnormen worden strikt toegepast.
* Er wordt op geen enkele manier enige vorm van verkeer (auto’s, fietsers, openbaar verkeer, …) of mensen gehinderd.
* Indien er andere manifestaties zijn, dan hebben die mensen ook het recht op vrije meningsuiting. Geen enkele interactie met andere manifestaties is toegelaten.
* Er wordt altijd voldoende ruimte voorzien voor politie en hulpdiensten
* Haatdragende, racistische of xenofobe uitingen of handelingen zijn door de wet verboden en zullen door de politie vervolgd worden.
* Partijpolitieke uitingen, vlaggen, propaganda, handelingen, … zijn niet toegelaten.
* Vlaggen van Europese naties zijn welkom. Bedenk wel dat het niet zo belangrijk is vanwaar je bent. Christelijke/humanistische waarden zijn grensoverschrijdend. Het uitdragen van die waarden is belangrijker dan het dragen van een vlag.

En nu verenigd de straat op! Voor de vrijheid en tegen islamisering: leve PEGIDA!

Volg de Facebookgroep van PEGIDA Vlaanderen voor de laatste informatie!

Pegida Vlaanderen wijst erop dat de vermelde webstek niet bestaat.  Dus aub geen geld storten dat elders zal terecht komen.

DM

DS

49 gedachten over “Pegida Vlaanderen + aanpassing

 1. Het programma van Pegida DUITSLAND.

  1. Pegida is voor opvang van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden.
  2. Pegida is voor de aanvaarding van de rechten en plichten (integratie) voor nieuwkomers in Duitsland.
  3. Pegida is voor een menswaardige opvang van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden.
  4. Pegida is voor een Europese verdeelsleutel van vluchtelingen uit oorlogsgebied en politiek vervolgden.
  5. Pegida wil de steun voor vluchtelingen verlagen. Momenteel zijn er 200 vluchtelingen per sociaal achtergestelde Duitser. Dat kan zo niet langer!
  6. Pegida wil de tijd tussen asielaanvraag en effectieve aanvaarding verkorten, zodat de eventuele integratie sneller kan beginnen.
  7. Pegida wil meer middelen voor de politie.
  8. Pegida is voor het behoud van de huidige asiel- en deportatiewetten.
  9. Pegida vindt dat criminele asielzoekers hun rechten op asiel verspeeld hebben.
  10. Pegida is tegen vrouwonvriendelijke en gewelddadige ideologieën en is voor geïntegreerde in Duitsland verblijvende moslims.
  11. Pegida is voor een immigratiebeleid zoals die van toepassing is in Zwitserland, Australië, Canada en Zuid-Afrika.
  12. Pegida is voor ‘seksuele zelfbeschikking’.
  13. Pegida is voor het behoud en de bescherming van de christelijk-Europese cultuur in het Westen.
  14. Pegida is voor de invoering van volksreferenda zoals in Zwitserland.
  15. Pegida is tegen de wapenverkoop aan ongrondwettelijke, illegale organisaties zoals PKK.
  16. Pegida is tegen verschillende parallelle maatschappijen in Duitsland, zoals eigen gerechtshoven voor moslims, sharia-politie enzovoorts.
  17. Pegida is tegen de “gender mainstreaming”, ook “genderisering” genaamd en de bijna dwangmatige politiek-correcte geslachtsneutralisering van onze taal waarbij mannen en vrouwen tot in het absurde worden gelijkgesteld, dus ook in ons taalgebruik.
  18. Pegida is tegen de radicalisering van religieuze of politieke stromingen.
  19. Pegida is tegen haatpredikanten, ongeacht welke religie ze vertegenwoordigen.

 2. Jürgen Todenhöfer
  MEIN INTERVIEW MIT EINEM DEUTSCHEN IS-KÄMPFER

  Liebe Freunde, lange habe ich nachgedacht, ob ich dieses Interview mit dem deutschen Jihadisten Abu Qatadah veröffentlichen soll. Doch man kann Gegner nur besiegen, wenn man sie kennt. Jeder über 18 Jahre sollte das Interview unbedingt bis zum Ende anschauen. Für mich hat das, was Abu Qatadah vertritt, nichts mit dem barmherzigen Islam zu tun, den 99,9 Prozent unserer muslimischen Mitbürger vertreten. Mit diesen gemäßigten Muslimen sollten wir uns verbünden, um das ideologische Kidnapping ihrer großen Religion durch Extremisten zu beenden. Die Anti-Pegida-Bewegung ist ein guter Anfang. Fast schon ein kleines Wunder.

  https://www.facebook.com/video.php?v=10152723644955838

  Here a little education what Radical Islam has in store for the world. It is in German with English subtitle and from German Juergen Todenhoefer which spent 10 days with those radicals in Syria and Iraq..so get a taste what these terrorist really think….

 3. Lap! HET IS TOCH NIET WAAR ZEKER… ?

  Laatste berichten i.v.m. de Pegida-betoging.
  Naar aanleiding van het verhoogde dreigingsniveau 3 en de recente ontwikkelingen in ons land hebben we besloten na een constructieve dialoog met de politie onze bijeenkomst niet door te laten gaan op 26 januari. De politie heeft al haar manschappen nodig om de veiligheid van de burger te verdedigen tegen de moslimterreur. Hoe jammer we dit ook vinden, we begrijpen deze beslissing van de ordediensten helemaal en staan er dan ook volledig achter; het laatste dat we willen is jullie veiligheid in gedrang brengen. Als er nog iemand zich afvroeg hoe onze vrijheid door islamisering wordt bedreigd: wel, dit is er een voorbeeld van… Laat ons dit uitstel positief bekijken en de tijd nemen om te groeien in aantal en onze eerste, veilige, bijeenkomst nóg beter te kunnen organiseren!
  We danken alvast jullie voor de geweldige steun en hou zeker onze facebookpagina in de gaten.
  PEGIDA: Wij zijn het volk !

  • Was dat dreigingsniveau 3 niet aan politiecommissariaten? Wandelen we hier nu met z’n allen rond binnen dat niveau 3?
   Kan de organisatie, naar het voorbeeld van de joodse wijk, niet haar eigen bewakers inzetten? Al dan niet bewapend zoals in die wijk. Kan de burgemeester geen para’s optrommelen, waar hij zo’n voorstander van is, om het eigen volk aan bod te laten komen? Buigen we nog maar eens het hoofd? En nee, dit is geen voorbeeld van hoe onze samenleving door de islamisering wordt bedreigd, dit is een voorbeeld van gebrek aan eigen moed.

Reacties zijn gesloten.