Pegida Vlaanderen

Na de zoveelste wijziging hebben wij de aankondiging van de Pegida Vlaanderen wandeling samenkomst op de Handschoenmarkt Groenplaats, die doorgaat, niet doorgaat, misschien doorgaat, op zaterdag op maandag, waar iedereen zijn zegje mag over hebben, waarvoor ze Engelstalige strijdmuziek zoeken, geluidsversterking en welsprekende Pegidavertegenwoordigers, plaats laten ruimen voor nieuwe artikels bovenaan onze webstek. We kunnen niet blijven aanpassing van de aanpassing op de aanpassing onder de aanpassing bij de aanpassing van de Pegida Vlaanderen wandeling plaatsen.

Zodra de organisatoren weten wat ze willen en kunnen, zullen we het wel lezen op hun facebookpagina en dan opnieuw een poging doen om het initiatief via Golfbrekers te steunen.  Terwijl wij dan toch aan het zagen zijn: die driekleur van het logo hangt dik onze keel uit!

Wir sind das Klootjesvolk!

https://www.facebook.com/pegidavlaanderen?fref=ts

 

10 gedachten over “Pegida Vlaanderen

 1. Woorden van Gezelle, door mij opgedragen aan de organisatoren :
  ‘ik moette allichte entwat gaan doen,
  och arme, ik nooit en deed
  en dat ik doen zal, willens nillens’
  de vraag is : wanneer?

 2. Ik vind de aanpassing schitterend …..(al lijkt het wel op sabotage) … Twee plaatsen inplaats van “een” handschoenmarkt , Groenplaats . Verschillende dagen werden voorgesteld zaterdag , maandag . Het zal nodig zijn om al die manifestanten op te vangen . Welsprekende Pegida vertegenwoordigers zijn zelfs niet nodig . Iedereen weet waarover het gaat ! Nog nooit was het zo duidelijk , een betoging voor onze vrijheid , veiligheid , samenleving en cultuur te beschermen . Nog nooit was de dreiging om alles te verliezen zo groot .Pegida Vlaanderen moet en zal een success worden…Indien dat niet het geval zou zijn …….. ik durf er niet aan denken !

  • Van sabotage kan geen sprake zijn. Integendeel, wij staan 100% achter het initiatief, maar de initiatiefnemers hadden beter eerst achter de schermen alles goed moeten overwegen, afwegen, aanvragen indienen en laten goedkeuren, zorgen voor ondersteunend materiaal en vooral een goede leiding. En afstappen van het idee dat passende muziek absoluut in het Engels moet gebeuren. Wij kennen nogal wat Antwerpenaars die omwille van ‘dat lawaai’ onmiddellijk terug op de multiculturele tram zullen stappen en huiswaarts keren.

 3. Goede morgen Redactie
  Ik denk dat er iets mis is met het contactformulier van de website.
  Een paar dagen geleden stuurde ik de vraag of jullie de Charlie Hebdo willen in PDF, een mooie kleur kwaliteit, en perfect leesbaar, maar daarvoor heb ik een email adres nodig om te kunnen doorsturen in bjlage. Laten jullie iets weten?
  Aan Soumission ben ik nog bezig 😉
  Groetjes, en alvast een prettige zondag!

 4. Er is niks mis met die drie kleuren AFZONDERLIJK… het ligt wél aan de VOLGORDE èn de POSITIE (horizontaal of vertikaal) ervan.

 5. Ook bij Pegida Dresden!

  Liebe Freunde, leider müssen wir unser 13. Treffen aus Sicherheitsgründen absagen.
  Laut Polizei besteht eine konkrete Bedrohungslage gegen ein Mitglied des Orgateams. Seine Hinrichtung würde durch IS-Terroristen befohlen!
  Da bei einem Anschlag mit weiteren Geschädigten zu rechnen wäre und wir es als eine große Verantwortung ansehen, für die Sicherheit der Teilnehmer zu garantieren, sehen wir uns nach Absprache mit dem Staatsschutz und der Landespolizeidirektion zu diesem Schritt gezwungen.

  Es ist ein gravierender Einschnitt in die Meinungs- und Demonstrationsfreiheit, wenn es terroristischen Kräften möglich ist, unser grundgesetzlich verbrieftes Recht auszuhebeln aber Eure Sicherheit geht vor. Die Behörden und unsere Sicherheitsberater arbeiten mit Hochdruck an einem Sicherheitskonzept für Montag, 26.01.2015.

  Bitte habt Verständnis für unsere Entscheidung und ruft keinesfalls zu “Spontandemos” oder ähnlichem auf!
  WIR FORDERN JEDEN EUROPÄER, DER FÜR DIE MEINUNGSFREIHEIT IST UND GEGEN RELIGIÖSEN FANATISMUS JEGLICHER ART, AM MONTAG, 19.01.2015 um 18:30 Uhr (deutscher Zeit) SEINE LANDESFLAGGE AUS DEM FENSTER ZU HÄNGEN UND EINE KERZE INS FENSTER ZU STELLEN! Gemeinsam sind wir stark!
  Mehr zu den Hintergründen geben .wir Montag in einer Pressekonferenz bekannt.
  Euer Orgateam

  • Dank Ropie. We zullen dit plaatsen. En ons daarbij e.e.a. ‘afvragen’.

  • Ropie,

   door deze wending neem ik mijn – door teleurstelling – iets te vlug afgelegde reacties op het niet doorgaan van de bijeenkomst terug.
   Misschien toch nog een idee die vlag en die kaars?

Reacties zijn gesloten.