1 gedachte op “Paus in de aanval tegen “hypocriete katholieken”

  1. Och , het is niet de eerste maal dat ik schreef , Godsdiensten zijn lulkoek een uitvinding van de mens om een verklaring te vinden voor de grote mysteries.
    Wij zijn in het westen geboren , dus katholiek , als we waren geboren in het MO zouden we inplaats van “Golfbrekers” te lezen in de moskee met onze kont in de lucht bidden . Dat is toepasselijk voor elke religie of geloof , de mens is nu eenmaal gemakkelijk te beinvloeden ! Ik herinner mij Teun den Palingboer , een Hollander die dacht dat hij een soort god was . Zelfs hij had aanhangers .Hij hield toespraken in de billard palace te Antwerpen . Ik geloof echter dat de kern van een religie , goed is , maar de mens heeft er een zootje van gemaakt gedreven door macht en hebzucht. Ik was ooit op bezoek in het Vaticaan , de pracht en de praal deed mij niet direct denken aan Jezus , die had nog geen steen om zijn hoofd te laten rusten

Reacties zijn gesloten.