Paus feliciteert en lanceert oproep tot wederzijds respect

Paus Franciscus heeft de islamwereld persoonlijk gefeliciteerd ter ere van het Ramadanfeest Eid al-Fitr. Hij lanceerde daarbij een oproep voor wederzijds respect tussen christenen en moslims.  En zo ziet wederzijds respect eruit.

Van onze kant, naar de islam toe:

Duisburg

Van hun kant, naar christenen toe:

Gefolterd en vermoord Syrisch meisje: omdat ze christen was

FVE

 

5 gedachten over “Paus feliciteert en lanceert oproep tot wederzijds respect

    • Volgens mij is er niets gefaked aan de foto, ik kan me natuurlijk vergissen maar ik photoshop al ongev. 20 jaar.

  1. Die foto van dat Syrisch meisje fake ? Youtuubekes , die ik onlangs te zien kreeg over , onthoofdingen voor Dummies en beginnende vrijheidsstrijders ! was misschien ook fake ! Spijtig voor die nieuwe Paus , die ligt te lullen over wederzijds respect ! De vorige ging bidden in een Turkse moskee . Die tekening (of was het een foto) geeft de juiste verhouding , tussen de “romige” katholieken en Islam . De schapen klaar voor een halal slachting aan de andere kant de bloedhonden ! Ze zouden die nieuwe paus met die foto van dat Syrisch meisje rond de oren moeten slaan . Hem duidelijk maken hoe groot het respect is bij de moslims voor Christenen . Dat Youtuubeke uit Lybie bv , waar moslims tonen , hoe groot hun respect is voor een niet Islamitisch kerkhof …enz enz
    Weer een kerkleider die in het stof kruipt voor zijn concurentie met alle toekomstige dramatische gevolgen. Hij omschrijft zichzelf als Paus , voor …en van de armen ! Dat is niet helemaal juist , beter zou zijn , Voor de Armen van Geest , de slaafse volgelingen , de ja knikkers , de verdraagzamen , de naastenliefhebbers met hun paternoster al bidden op weg naar het slachthuis ! Zoals de correct denkende politieke wereld die om duistere redenen hun ogen maar niet willen of kunnen openen . Lang Leve al Diegenen die Durven en Proberen die Islam Waanzin te doen Stoppen !

Reacties zijn gesloten.