Over oorzaak, verband en de (op)gelegde conclusies

Telkens een linkse of moslim dader mensen aanvalt, dan wordt onmiddellijk – zonder dat men de dader kent – verondersteld dat deze persoon “psychische problemen” heeft of zou kunnen hebben. Eender hoe, eender wat, men brengt de gebeurtenissen onmiddellijk in verband met “psychische problemen”, met “men mag niet veralgemenen”, “niet schuldbewust” en “handelde alleen, heeft niets met de achtergrond, met connecties met anderen te maken.”

Als echter een rechtse dader dezelfde feiten pleegt, dan wordt dit nooit vermeld. Dan wordt immers altijd verondersteld dat hij handelde met de vaste bedoeling, met verantwoordelijkheid en met de steun van een netwerk. De poco media houden rechtse mensen voor debiele idioten (…volgens het adagio “hoe is het in godsnaam mogelijk niet-links te zijn?”…), houdt hen echter niettemin voor volledig bewust, zowel wat de controle als het schuldbewustzijn, mét een opzettelijk plan en handelswijze. En waarom? Omdat de dader rechts is.

Uit het bovenstaande zou men kunnen concluderen dat linkse mensen en moslims niet goed bij zinnen zijn en dat rechtse mensen nog over heel hun herseninhoud beschikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 + zeventien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.