Over de held van Europees links

 

8 gedachten over “Over de held van Europees links

 1. Wie het boek “Waarover men niet spreekt” van Wim Van Rooy gelezen heeft weet ondertussen dat Obama een grondige haat tegen de joden heeft. Maar er staan uiteraard nog meer interessante feiten in.

 2. Op welk gebied werd Israël ondermijnd, Wilders? En nog altijd overtuigd, zoals destijds Blair in verband met Irak, dat Iran atoomwapens heeft?

 3. Heeft dat misdadig beleid van O-bomma misschien te maken met het feit dat hij een neger is . Met mijn verontschuldigingen aan al zijn rasgenoten van goede wil !

  • ‘t Is een kleurling, Rene. Een ‘Mischling’. Bij zijn rasgenoten heeft hij evenveel blanken als zwarten, maar vermits donkere genen dominant zijn, geeft dat het type Obama als resultaat.

  • Sedert wanneer is een kleurling, ‘n halfbloed, nu ook al een neger? Ja, zijn vader is zwart maar zijn moeder is blank.
   Niet iedereen met een kleurtje is daarom nog geen neger, hoor!
   En die lapsus “de eerste zwarte president van de VSA” werd ons ingelepeld door de poco-media. Een hersenspoeling die zeer goed geslaagd is, zelfs bij z.g. kritische mensen.

 4. Obama, die binnen de kortste tijd, korte metten zou maken met het concentratiekamp Guantanamo. Het is nog altijd in volle bloei. Alleen dat hij, Obama, toen hij zijn plannen ontvouwde voor die sluiting, Europese landen vroeg om wat hotelgasten op te nemen. België was bij de les en nam er, naar wat ik me herinner, twee op. Die zouden een andere identiteit hebben gekregen omdat niemand hen met dat Guantanamo verleden zou confronteren.

  Het moet zijn dat Moussa Zemmouri zich van die andere identiteit niets heeft aangetrokken of met zijn nieuwe naam op de proppen komt, op de dagvaarding die hij het land b toestuurde. Dankbaar is hij niet voor de nieuwe kans die hij kreeg van het land b, dat alles wat exotisch is zeer lief heeft. Hij eist een provisionele schadevergoeding van 50.000 Euro omdat België, volgens hem, wist dat hij gefolterd werd. Een verbindingsofficier en de federale politie zijn meermaals in Guantanamo ter plaatse geweest, dus die moeten dat waargenomen hebben. Maar ze doen alsof hun neus bloedt, net zoals het Rode Kruis bij hun bezoek aan de kampen in Duitsland. Dat heeft toen ook niets wederrechtelijk vastgesteld.

  Moussa riskeert verder ook vervolgd te worden in verband met een terrorismedossier van het federaal parket. In juni 2015 werd hij opgepakt en zat 6 maanden in voorarrest. Maar je kan niet iedereen in voorarrest blijven houden, anders lopen de straten leeg. Daarom is Moussa terug een vrij mens.

Reacties zijn gesloten.