Oplossing?

Afbeeldingsresultaat voor peter de roover cartoonDe overheidsinkomsten liggen niet te laag, maar te hoog

Peter Der Over, deskundig expert van alle wereldproblemen, niet geplaagd door een minderwaardigheidscomplex, werd door partijgenoot Van Overtveldt geraadpleegd over de begroting.  Blijkt dat het probleem van de regering niet bij de uitgaven zit maar wel bij de inkomsten.

De Vlaamse Onafhankelijkheid werd door Peter bij jeugdzonden geklasseerd.  Er zijn immers andere katten te geselen, zoals de geliefde multicul. Volgens Peter De Roover in Gazet Van Antwerpen van zaterdag 11 juli 2015 mag 11 juli geen blank feest zijn.  Dat was nu echt de 11 juli boodschap waar we op zaten te wachten. Geef toe dat problemen als de onophoudelijke Vlaamse geldstroom naar Wallonië, de verfransing van Vlaams-Brabant, de steeds verder schrijdende islamisering, in het niet verzinken bij de vaststelling dat Marokkanen, Turken, Nigerianen enz. niet massaal onze 11 juli-vieringen bijwonen.

De Vlaamse onafhankelijkheid? Niet belangrijk meer voor Peter De Roover, maar dat onze Sporenherdenkingen blank zijn (volgens Peter) dat is het grote probleem waar Vlaanderen blijkbaar mee kampt.  Lees verder…

Strijdkreet van Peter Der Over

Eén gedachte over “Oplossing?

  1. Hoe kan een zogezegde ex Vlaams Nationalist die nog een tijdje gelegen voorzitter was van de Vlaamse Volksbeweging zich zo verlagen, daarvoor moet je een echte NBA er zijn. Niet te geloven maar hij is wel een van de top figuren van de NBA. Mocht Siegfried Bracke dat als socialist zeggen zou ik het nog kunnen aanvaarden,en de BDW is daarmee akkoord. Arm Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.