Open grenzen = open jachtseizoen

Loslopend wild

Met 6000 gevallen per jaar is Zweden uitgegroeid tot het land met het tweede hoogste aantal verkrachtingen ter wereld. Alleen Zuid-Afrika scoort nog slechter.

In Stockholm werden de voorbije zomer gemiddeld vijf verkrachtingen per dag gemeld. Omdat slechts 10 tot 15 procent van de gevallen wordt aangegeven, ligt het aantal slachtoffers wellicht nog veel hoger.

Het aandeel van allochtone daders is schrikbarend hoog, maar wordt door de overheid en de media angstvallig stil gehouden. Moslims maken 5 procent uit van de Zweedse populatie, maar zijn wel verantwoordelijk voor 77 procent van de verkrachtingen. En in Groot-Brittannië moest de 18-jarige Adil Rashid verschijnen voor de rechter nadat hij een meisje van 13 had verkracht. Rashid pleitte onschuldig en voerde aan dat hij op de koranschool geleerd had dat vrouwen “waardeloos” zijn. Nóg erger is dat de rechter hem op die grond meteen weer vrijliet…

FVE

VB

1 gedachte op “Open grenzen = open jachtseizoen

  1. Allochtone daders, in Gent gaat Termont op feestelijke wijze het woord allochtoon begraven. Is dit in de hoop dat dan alle problemen met allochtone daders ook verdwenen zijn? Weer echt iets voor de rode rakkers.

Reacties zijn gesloten.