Open brief van Front Féministe International

Het Front féministe international, dat 400 verenigingen in 7 landen verenigt, heeft op 19 september 2023 een open brief aan de minister van Volksgezondheid openbaar gemaakt over de verminking van kwetsbare mensen door artsen.

“Meneer de minister,

In Frankrijk verbiedt de wet elke verminking. Het is voor een vrouw die geen kinderen meer wenst, erg moeilijk om zich te laten steriliseren door het afbinden van de eileiders. Daar tegenover verwijderen artsen gezonde organen bij mensen die erom vragen.

Van tienermeisjes en jonge vrouwen die zelfverklaren zich “man te voelen”, verwijderen chirurgen hun borsten, hun baarmoeder en eierstokken en voeren zelfs een falloplastie uit (het maken van een “penis” met huid van de onderarm). Bij jonge mannen die hierom vragen wordt de penis geamputeerd en creëert men een kunstmatige lichaamsopening die vagina wordt genoemd.

Op sociale netwerken worden namen van artsen uitgewisseld die hormoonbehandelingen voorschrijven of deze hernieuwen, soms via teleconsultatie, wat leidt tot levenslange gevolgen. Deze behandelingen zijn echter door geen enkele wetenschappelijke, gezondheids- of medische autoriteit gevalideerd en er is voor deze indicatie geen enkele vergunning om het in de handel te brengen. Om het verbod in de ethische code te omzeilen, maken deze artsen misbruik van de voorziene uitzondering, het zogenaamde “compassionate framework”.

Hormonen en chirurgie brengen onherstelbare schade toe aan kwetsbare mensen die vooral psychotherapeutische hulp nodig hebben.…”

Lees verder: https://cryforrecognition.be/artsen-verminken-kwetsbare-mensen/