Op zijn kop gevallen…

… en blijven botsen?

Het rode federale parlementslid Marcus Held uit Rheinland-Pfalz heeft een oplossing voor een knelpuntberoep.  Blijkbaar is er een groot tekort aan ‘5000 vakkrachten in de publieke zwembaden’ en Held (sic) heeft daar een oplossing voor.

“Integratie-gewillige ‘vluchtelingen’ moeten ons op de arbeidsmarkt helpen waar er nu reeds te weinig vakkrachten en op te leiden stagiairs ter beschikking staan.    Vooral de zwembaden in Oppenheim, Worms en Mainz zouden ermee gebaat zijn want in deze dreigt een tijdelijke sluiting wegens personeelstekort.”

Junge Freiheit

 

 

4 gedachten over “Op zijn kop gevallen…

  1. Marcus Held, een lege kop die de lege buidel ter hulp komt, vergat een belangrijk economisch aspect te vermelden: de stijgende verkoop van zwemvesten. Misschien kijkt hij niet naar tv. Had hij dat wel gedaan dan had hij het interview gezien met de mooi uitgedoste Syrische vrouwen in Turkije en hun respectievelijke mannen. Niemand kan hen tegen houden om in Europa te raken, zegden ze. Een probleem is dat ze over zee willen maar niet kunnen zwemmen. Een had zelfs schrik van water. Maar vermits ze zich zwemvesten hadden aangeschaft komt alles in orde.
    Ze zijn dus al perfect uitgerust om in zwembaden aan het werk te worden gezet. Alleen spijtig dat de Duitse zwemvesten branche hen geen vesten meer kan verkopen en dit een kleine tegenvaller is voor de economie.

  2. Onder de titel ‘Sozialverband: der gefährliche Blues von bitterarmen Deutschland’ (sociale verbanden: de gevaarlijke Blues van bitter arm Duitsland)presenteerde Der Spiegel zijn lezers hierover een relatief ongewone bijdrage.
    Dat schoot anderen in het verkeerde keelgat. Juist in tijden van een vluchtelingen crisis werd het een gevaarlijke wit-zwart tekening genoemd. Als je dergelijke zaken publiceert kan de woede snel om zich heen slaan. En wat dan? Dan krijgen die vluchtelingen geen job meer in de zwembaden.
    Die Welt deed het artikel af onder de kop:’ Das Märchen von der Kluft zwischen Arm und Reich’ of het sprookje van de kloof tussen arm en rijk.

  3. Waarom geen pedofielen opleiden als kleuteronderwijzer want die zien graag kindertjes

  4. Dat is zo iets als de kat bij de melk zetten, of, de boswachter is de beste stroper. Hoe komen ze er op, hoe komen ze er op ???

Reacties zijn gesloten.