Ons vir jou: Uitnodiging Treurgrond

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Ons vir jou

Gerolf Annemans, Europarlementslid, en Steve Hofmeyr, Zuid-Afrikaanse zanger, schrijver, acteur en cultureel activist, stellen voor in Kinepolis Antwerpen, zaal 14, op dinsdag 31 mei om 19.30u: Treurgrond toont de genocide op de blanke minderheid in Zuid-Afrika, 20 jaar na de machtsovername door het communistische ANC:

Treurgrond vertelt het pijnlijke verhaal van een boerengemeenschap in Zuid-Afrika die bijna dagelijks geconfronteerd wordt met aanslagen en die probeert te overleven. Deze gruwelijke misdaden hebben niet alleen gevolgen voor de naasten van de slachtoffers, maar veroorzaken ook een domino-effect. Te midden van constante druk, angst en het steeds groeiende aantal moorden, probeert Lukas Van Staden zijn familie, vrienden en boerderij te beschermen.

‘Treurgrond’ gaat dieper in op een wereld waar relaties, spijt, wraak en vergiffenis bij elkaar worden gebracht door één hoopgevende gebeurtenis. Als één massamoord op een boerderij al zo’n enorme impact heeft op een gemeenschap, hoe zit het dan met al die andere aanslagen waar we nooit over horen?

Steve Hofmeyr zal de film inleiden. De film is Afrikaans gesproken, Engels ondertiteld.

Meer info en inschrijven hier.

Achter de schermen van de film Treurgrond:

2 gedachten over “Ons vir jou: Uitnodiging Treurgrond

Reacties zijn gesloten.