Ons vir jou: ANC organisatie of raar gevoel voor humor?

Voortrekkersmonument

Voortrekkersmonument

Bijna alle video’s van Obama’s toespraak in Zuid Afrika zijn van het www verdwenen.  Wegens een of andere duistere reden heeft het www de spirituele woorden van de illustere leider weggegomd.

Zou het iets te maken hebben met het vertaling in gebarentaal van de nu beruchte Thamsanqa Jantije?  Wat vertelde die eigenlijk met zijn handen?
Hier een stukje met ondertiteling van de gebarentaal:

De man, die uren mee op het podium stond, is gewoon een charlatan.  Niemand kent hem. Niemand weet waar hij vandaan kwam. Hij “zag engelen”, verklaarde hij aan Associated Press.  Hij is gewoon heel erg ziek, hij kan er echt  niets aan doen.  Hij wordt soms ook gewelddadig.

Schitterend toch: heel de wereld wringt zakdoek na zakdoek uit en tegelijkertijd kan een halve gare plaats nemen op het podium, in de onmiddellijke nabijheid van de leiders der aarde verwijlen, uren in beeld blijven en niemand heeft zijn identiteit nagegaan?  Goed gedaan, ANC.  Stel je voor dat die halve gare de onbedwingbare wens had gehad Nelson Mandela gezelschap te houden in de eeuwige safarivelden… samen met de crème de la crème van de aardbol.

http://bcove.me/mbq19d59

2 gedachten over “Ons vir jou: ANC organisatie of raar gevoel voor humor?

    • Fijn dat er hier lezers zijn die alles naar waarde weten te schatten. En er voor de juiste reactie bij plaatsen.

Reacties zijn gesloten.