Geert Wilders: politicus van het volk

“De enige politicus die echt voor zijn land en haar bevolking opkomt, die feilloos verwoordt wat er in de samenleving fout gaat, en helaas voor ons land in steeds meer zaken gelijk krijgt. Die wordt weggehoond, en dan telkens moet zien dat andere partijen aan de haal gaan met zijn standpunten.”

Geert Wilders is door het publiek verkozen tot politicus van het jaar. De PVV-leider kreeg de meeste stemmen in de jaarlijkse verkiezing van EenVandaag. Aan het onderzoek deden 35.482 mensen van het opiniepanel van het programma mee.
sitestat

Eén vandaag

 

 

Eén gedachte over “Geert Wilders: politicus van het volk

  1. Wat in Nederland mogelijk is, is in Vlaanderen onmogelijk. Ik zie het niet rap gebeuren dat een Filip Dewinter of een Annemans tot politieker van het jaar zou kunnen benoemd worden, alhoewel zij volgens mij en waarschijnlijk volgens velen tot de grootste politiekers van het land behoren.
    Ik denk eerder dat een persoon als guy verafstoot meer kansen zou krijgen dan de 2 eerst genoemden alhoewel hij alles heeft verbrast in economisch goede tijden. Nogmaals proficiat aan de heer Geert Wilders met zijn verkiezing tot politicus van het jaar, en dat toont ook dat wij als leden van het Vlaams Belang nog lang niet zijn uitgeteld en er ons nog een mooie toekomst mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.