Onderzoek naar lange tenen

Eercultuur vs. waardigheidscultuur

Eercultuur: “‘Ik ben sterk en met mij moet je niet sollen, want als jij mij onrecht aandoet neem ik wraak en pak ik je terug.’

Waardigheidscultuur: “Wat een persoon waard is, of het een goed of slecht mens is, wordt niet bepaald door andere mensen, situaties of gedrag, maar door de waardigheid die in de persoon zelf verscholen ligt. Een persoon is waardig als die zichzelf waardig acht.”

Waarom Turken en Marokkanen sneller beledigd zijn dan Nederlanders.  Lees meer…

5 gedachten over “Onderzoek naar lange tenen

 1. Van lange tenen gesproken !
  en ik die altijd heb gedacht dat de Bosjesmannen lange peniskokers hadden ,maar lange tenen,nee !
  misschien last van hun “takkewijf”,dat zou kunnen .

  Het Nederlandse pretpark de Efteling gaat in gesprek met een actiegroep die vindt dat sommige attracties in het park racistisch zijn. Dat meldt Looopings.nl en is bevestigd door de Efteling. De geviseerde attracties zijn ‘Monsieur Cannibale’ en ‘Carnaval Festival’.

  De actiegroep ‘Stop Oppressive Stereotypes’ stuurde eind vorige week een open brief naar de Efteling over de attracties, die ze “uiterst kwetsend en racistisch” vinden. Er wordt zelfs met acties gedreigd.

  ‘Monsieur Cannibale’ ligt onder vuur vanwege een zwarte kannibaal, midden in een carrousel met kookpotten. In ‘Carnaval Festival’ gaat het om vijf bosjesmannen die volgens de actiegroep van racistische clichés zijn voorzien.

  Een woordvoerder van het pretpark uit Kaatsheuvel, dat ook door Belgen druk wordt bezocht, zegt aan de NOS dat de actiegroep is uitgenodigd om binnenkort een open gesprek te komen voeren. “We willen graag een dagje uit bieden aan iedereen, ongeacht geslacht, ras, politieke of seksuele voorkeur. Daarom is het jammer dat sommigen zich ergens aan storen.”

 2. Het overdreven reageren op een belediging is terug te voeren op een besef van minderwaardigheid.

 3. Het gaat hier gewoon om het gedrag van de bezetter in het overwonnen gebied, die zijn gangen gaat… en die duidelijk zegt en toont :”Wij zijn hier de baas…”. en ” Onze wil is wet!!!.”.
  Het is een verschijnsel dat zo oud is als de straat.
  Dit werd echter in de hand gewerkt door verraders die deze “bezetters..” hebben binnengehaald en op een voetstuk hebben geplaatst en aanbidden als het Gouden Kalf. De bezetters wordt duidelijk gemaakt dat alles kan en mag, en dat de autochtonen de plicht hebben te werken, te betalen, te kruipen en zich alle mogelijke misdaden te laten welgevallen.
  Deze verraders worden verkozen door een meerderheid van de autochtonen, een meerderheid die enkel kan omschreven worden als een laf, vals en kruiperig klootjesvolk. (voor dit soort kan men alleen de grootst mogelijke verachting hebben).
  Het kan ook geduid worden via “Biedermann und die Brandstifter.” en nu staat bij manier van spreken het “kot in brand…”.
  Waarover komt de meerderheid dan klagen ??
  Het kan dan ook maar niet genoeg herhaald worden : de verantwoordelijkheden moeten gelegd worden waar ze thuis horen en dat is bij het voormelde “klootjesvolk”, dat stemt voor verraders.
  N.a.v. alle mogelijke problemen dient dit “klootjesvolk” dan ook steeds tegen de schenen getrapt te worden. (en ik blijf hier nog beleefd).

Reacties zijn gesloten.