Turkije, daar kun je op rekenen

De belofte van de EU-potentaten, met op kop Merkel, visumvrij reizen voor ca. 75 miljoen Turken in de EU, viel niet in dovemansoren.  Een goede ‘deal’, maakte men ons wijs, want in ruil beloofde Turkije de vluchtelingen tegen te houden.

Nu blijkt dat we er via een omweg  alleen maar méér zullen krijgen.  Ze moeten zelfs geen vervalst paspoort meer aan te schaffen, niet meer in een bootje te stappen, geen mensensmokkelaars te betalen, want Erdogan beloofde de ca. 3 miljoen Syrische vluchtelingen, verblijvend in zijn land, de Turkse nationaliteit.

“We beschouwen jullie als onze broeders en zusters.  Turkije is jullie vaderland.”

klonk het theatraal.  Op korte termijn wil hij met hun stemmen zijn AK-partij sterker maken; op middellange termijn wil hij Europa overspoelen met moslims, op lange termijn…ach!

Meer en video bij Deutsche Wirtschaftsnachrichten.

 

6 gedachten over “Turkije, daar kun je op rekenen

 1. Breaking news ? Deze morgen toen ik mijn PC opstarte verscheen rechs onder het scherm een klein berichtje met foto van Juncker . Duitsland en Mutti Merkel zou hem zo moe zijn als koude pap en zoeken naar een vervanger . Tot op heden 15u heb ik er niets van teruggevonden in de kranten . Weet iemand soms meer ?

  • Heb ik ook gelezen. Waarschijnlijk wil ze een kloon van zichzelf op de EU-troon.

  • Die Anciaux met zijn kindersmoeleke zou ik onverdoofd kunnen slachten Bij dieren zou ik dat niet kunnen ik ben daarvoor te emotioneel..

 2. Met de uitspraak van Bertje Anciaux, zullen de Turken in den belgique zeer blij zijn.
  ‘Raad van State nam een bijzonder wijze beslissing’ zei het manneke ‘Doorprik toch het schijnheilig spel waarbij rechts Vlaanderen zich plots ontpopt tot grote verdediger van de dierenrechten’
  Als advocaat zou Bertje toch moeten weten dat dieren geen rechten hebben zomin als plichten. Ze verdienen wel bescherming en de vrijwaring van onnodig pijn en leed. Daarom dat rechts Vlaanderen zich anders uitspreekt dan de wijze Bert en voor verdoofd slachten is.

 3. In Knack stond een reactie van E. Segers: doorprik toch het schijnheilig spel waarbij links Vlaanderen zich plots ontpopt tot grote verdediger van religie.

Reacties zijn gesloten.