Onder de kleren van de keizerin… zit het lichaam van… de keizer

Met de titel wagen wij een knipoog naar de huidige wereld van de schijn, van de politiek-correcte irrealiteit, kortom van de geslachtenwaanzin.

Tucker Carlson op Fox: dàt is televisie. Een begrip dat zowel de nullen- als de kleuterzender in de poco vuilbak gegooid hebben. In plaats van het zoveelste programma waarbij menselijke wezens van een of ander geslacht uit de kleren gaan, over hun bedervaringen leuteren, zou een programma met een Tucker Carlson als anker meer dan welkom zijn.

“Stilaan wordt het onwettelijk te stellen dat mannen geen vrouwen zijn. Het maakt niet uit welke kleren ze aantrekken, welke schoenen ze hebben (… de maat is sowieso een probleem…), met welk kleurtje ze hun nagels lakken. Dit is een aanval, niet alleen op biologie, maar ook op vrije meningsuiting, op het geweten. Je mag immers niet zeggen wat vanzelfsprekend is. Een voorbeeld:

Een feministe uit Noorwegen, Christine Ellingsen, riskeert 3 (… drie) jaar gevangenisstraf omdat zij de realiteit van het biologische geslacht bevestigde. Zij twitterde dat mannen geen lesbiennes kunnen zijn (…of worden). Juist. En dat mannen geen moeders kunnen worden. Juist.

Maar in Noorwegen, zoals overal in het Westen-in-ondergang, is dit iets wat men niet zomaar voor de vuist weg mag veronderstellen of beweren. Justitie onderzoekt nu of zij zich schuldig gemaakt heeft aan het zaaien van haatboodschappen…”

Welke was nu eigenlijk de onrustwekkende haatboodschap? Zij had de euvele moed een antwoord te twitteren aan ene Christine Marie Jentoft*, een man die beweert lesbisch én moeder te zijn. Jentoft maakt deel uit van Foreningen FRI, een organisatie die ervoor pleit sadomasochisme, algemeen fetisjisme en andere vrouwonvriendelijke praktijken te normaliseren (en/of eventueel uit de strafwet te halen).

Kijk even mee naar het gesprek:

Ondertiteling, vertaling of geschreven tekst via icoontjes onderaan

https://www.womensdeclaration.com/en/resources/statements-and-letters/wdi-statement-in-support-of-christina-ellingsen/

*Nieuwsgierig naar mijnheer Leftoft, de zelfverklaarde lesbienne én moeder? Klik hier voor beeldmateriaal.